2777
2789
عنوان

گواهینامه

140 بازدید | 20 پست

بچه ها من امتحان‌آیین ناممو دادم قبول شدم امتحان شهرو نرفتم استرس دارم از افسر میترسم کسی میتونه بگه چطور باید بدون استرس رفت واسه امتحان البته تمرین زیادیم نکردم

_____________////////"""""""""

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو بدون ک تعداد خیلی خیلی از افراد حلسه اول قبول میشن ... اصولا شهری رو میندازن ک پول بگیرن باز 

پس با اعتماد ب نفس میری

هماهنگ با افسر مراحلو طی میکنی

سعی کن تو چشماش نگاه نکنی

هزینش چقد شده جدیدا عزیزم???

من پارسال رفتم ۵۰۰ شد الان یکسال ازش گذشته یکسال دیگه مونده که امتحان شهرو برم ولی نرفتم اگه نرم ۲ سالش باطل میشه

_____________////////"""""""""

حجابتو رعایت کن پیش افسره بعد سعی کن زیاد نگاش نکنی استرس نداره اصصصلا به خودت تلقین کن ک بهترینی میتونی حیلی اروم و ریلکس امتحان بدی و قبول میشی یعنی میخوام بگم خودتو باور داشته باشی میشه😍ایشالا بیای خبر خوش قبولیتو بدی

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP

عزيزم لولو که نيس نهایتش میوفتی بازم میری نگران نباش آخرش قبول میشی اعتماد به نفس داشته باش فقط پارک دوبل ودنده عقب زیادتمرین کن

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

قبل از رفتن ازمون شهری، از مسئول اموزشگاهت بپرس ببین سرهنگش سخت گیره یا آسون گیره، چون چند تا سرهنگن که دوره ای عوض میشن، و بعضی سرهنگها فقط میان که همه رو مردود کنن،

بپرس ببین هروقت سرهنگ آسون گیر اومده بود برو.