2777
2789
عنوان

بارداری😁

161 بازدید | 25 پست

اقاچرانی نی من موقع خواب فقط هی تکون میخوره😂یعنی روزهیچی ها.تادرازمیکشم هی ضربه میزنه بم انگارواقعانمیخوادبخوابم😑😂

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

خودت که حرکت میکنی حسش نمی کنی وقتی حرکت نداری حرمتشو حس میکنی همه نی نی ها همین هستن

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوخی، وقتی تکون میخوره چه حسی داری؟

خیلی باحاله که فعلادردکه نداره فقط ضربه هرباریجاست

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
خودت که حرکت میکنی حسش نمی کنی وقتی حرکت نداری حرمتشو حس میکنی همه نی نی ها همین هستن

نه باباوقتی هم میشینم اروم تکون نمیخوره ولی موقع خواب یجوری میزنه که ازرولباسم معلومه یدفه شکمم میپره بالا

من تازه فهمیدم باردارم میخوابم دل درد میگیرم

اولشه بعدن خوب میشه من حالاسه ماه دومم۲۷هفتمه

چون بدن خودت آروم میشه بیشتر حس می‌کنی ان شاالله به سلامتی بغلش کنی برای منم دعا کنید تو دلیم سالم ...

ایشالاتوهم نی نیتوسالم بغل کنی مرسی عزیزم اخه برانشستن هم ارومه ضربه هاش قویه کلاازروشکم معلومه

ممنون عزیزم 😍 چقدر من ذوق میکنم وقتی بچه تکون میخوره و میشه ببینی

فدات من دیرفهمیدم فقط حرکاتشوولی یدفه محکم شدتوهم حس میکنی