2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

85 بازدید | 13 پست

دوماه بعد اینکه نامزد شدم کرونا اومد تقریبا یه سال و سه ماهه  بخاطر کرونا شاید همین جوری بریم آرایشگاه یه کلیپ درست کنیم بریم خونمون 

خیلییییییییی ناراحتم و می‌دونم حسرت یه عروسی دلم میمونه  ولی خب چاره ای نیست و کاری از دستم بر نمیاد

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

برو خونت وقتی کرونا تموم شد جشن بگیر که به دلت نمونه 

من از بزرگترین شانسهای زندگیم این بود نامزدیم به کرونا نخورد وگرنه اگه پونزده بیست سالم کرونا طول میکشید خانواده شوهرم میگفتن چه عجله ایه صبر کنید تموم شه جشن بگیریم🥴

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو خونت وقتی کرونا تموم شد جشن بگیر که به دلت نمونه  من از بزرگترین شانسهای زندگیم این بود نا ...

خوشبحالت عزیزم 

نه خانواده ام نمیزارن اونکارو کنم 

میدونم عزیزم درکت میکنم من ۳ سال عقد بودم دیگه نتونستم صبر کنم رفتم آتلیه و باغ اومدم خونم از تصمیمم راضیم چون فوق‌العاده اذیت میشدم تو عقد 

من عاشق جشن بودم بزنو بکوبش رقصش دنبال ماشین راه میافتن کلا دوست داشتم اینارو ولی نشد چه شبایی که گریه کردم 😂😂ولی الان اوکیم چون آرامش دارم 

انشالله کرونا نباشه میخوام جشن سالگرد بگیرم 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من قبلا جشن و عروسی خیلی دوست داشتم ولی الان میگم اگه ازدواج کنم تو این شرایط ناراحت نمیشم جشن نگیرم ...

خیلی خوبه که برات مهم نیس کاش منم مثل تو بوذم

میدونم عزیزم درکت میکنم من ۳ سال عقد بودم دیگه نتونستم صبر کنم رفتم آتلیه و باغ اومدم خونم از تصمیمم ...

ایشالا خوشبخت بشی عزیز دلم دقیقا الان من تو اون حالم 

[QUOTE=184577184]اره دوست ندارم خرج کنم برای بقیه که اخر مدام حرف مفت بزنن لباس دوس دارم بپوشم برم عکاسی[/QUOTE

مطمئنی بعدا پشیمون نمیشی

ایشالا خوشبخت بشی عزیز دلم دقیقا الان من تو اون حالم 

مرسی عزیزم همچنین خودت⁦❤️⁩⁦❤️⁩

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺