2777
2789
از این روش پس انداز راضی هستی؟ 

خیلی، الان با پول طلاهایی که جمع کردم راحت میتونم یه خونه تو پایین شهر شیراز یا شهرکای اطراف بخرم، تازه اصلا هم نگران تورم نیستم، قیمتا بره بالا طلا هم رشد میکنه، بیاد پایین بازم ثابته، اصلا نگران نیسام، یه زمانیم دور از جون شوهرم بد شد، دیگه پولم نداد، بیمه عمر هم باز کردم، اونم ده سال دیگه بهم پول میده، خلاصه برا هر حالتی پیش بینی اینده رو کردم، حالا انشالله که همیشه خیر باشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

خیلی، الان با پول طلاهایی که جمع کردم راحت میتونم یه خونه تو پایین شهر شیراز یا شهرکای اطراف بخرم، ت ...

آفرین به شما که آینده نگری

منم دو سه ساله شرو به خریدن طلا کردم  و میخوام ادامه بدم 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خیلی، الان با پول طلاهایی که جمع کردم راحت میتونم یه خونه تو پایین شهر شیراز یا شهرکای اطراف بخرم، ت ...

طلای نو میگیری یا دست دوم یا سکه؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
طلای نو میگیری یا دست دوم یا سکه؟ 

همه جور طلا، هم لذت میبرم از طلاهام، هم گاهی بدون اجرت میهرم، دو سه تا اشنا هم پیدا کردم مالیات و سود مغازه نمیگیرن، فقط اجرت میگیرن، یعنی قیمت طلا به اضافه ۶۰ ، ۷۰ تومن .

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

آفرین به شما که آینده نگری منم دو سه ساله شرو به خریدن طلا کردم  و میخوام ادامه بدم

خیلی خوبه، طلا پشتوانه زن هست، میدونی من همیشه تو بانک میزارمش که چشم شوهرم دنبالش نباشه، چون جلو چشش نیست نمیگه بفروشیم واسه خونه ، ولی کلاً شوهرمم چنین شخصیتی نداره ها، ولی ادم نمیتونه اینده رو پیش بینی کنه، سعی کن بیمه عمر هم پرداخت کنی، ماهی حداکثر صدتومنه، ولی بعد ۲۰ سال بهت معادل پول یه ۲۰۶ میده، بالاخره پول کمی نیست