2777
2789
عنوان

بیا اینجا همکلاسی قدیمیتو پیداکن

179 بازدید | 18 پست

سلام دوستان. من دبیرستانی ک بودم از شهرمون اسباب کشی کردیم رفتیم یه شهر دیگه .بعد ادن از هیچکدوم از دوستام خبر ندارم درسته خیلی سال گذشته ولی گفتم شاید اینجا بتونم پیداشون کنم نگین چقد رویاایی فکرمیکنم من اونقد ب رفیقای بچگی فکرمیکنم ک بیشتر خواب هایی ک میبینم واسه اون دورانه. حالا شماهم اگه مثل من مشتاقی بگو کدوم مدرسه و شهر بودی چه سالی.شاید یکی از رفیقات رو پیداکردی

به سودای تو مشغولم .... ز غوغای جهان فارغ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفیقا دوران دبستانمم دارم امیدوارم پیداشون کنی عزیزم

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜

خب تو اینستا و فیسبوک اينا باید دنبالشون بگردی من اکثرشونو پیدا کردم 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
خب خودت بگو ببینم اول

من تو زباط کریم زندگی میکردم. اسم محلمون سلطان اباد بود البته الان عوض شده. مدرسه ابتدایی و راهنماییم اسمش فاطمیه بود

اسم و فامیلشونو اینستا سرچ کن 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
خب تو اینستا و فیسبوک اينا باید دنبالشون بگردی من اکثرشونو پیدا کردم 

عزیزم اینستا ندارم. من دیدم خیلیها تو نی نی سایت عضون گفتم شاید اینجا بشه پیداشون کرد

عزیزم اینستا ندارم. من دیدم خیلیها تو نی نی سایت عضون گفتم شاید اینجا بشه پیداشون کرد

خب راهش اونه ديگه

اينجا کسی خودشو لو نمیده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
2790
2778
2791
2779
2792