2777
2789

من با نامزدم یک و سال و نیمه باهم اشنا شدیم چندباری دیدم با دخترا خیلی معمولی چت کرده ولی خب من میگم همینم خیانته اما از دو ماه پیش بهم قول داده ک دیگ تکرار نکنه حتی خطاشم سوزوند اما من هرکاری میکنم نمیتونم ببخشمش همش سرزنشش میکنم الانم قراره بره تهران مستاجرشونو جواب کنه ک از قضا سه تا دخترن ک بااینام زمانی ک من نبودم چت میکرده و صمیمیه حالا هرچقد میگم نرو میگ نمیشه بابای پیرم گناه داره باید کمکش باشم تورو خدا بگین من چیکارکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شما نامزدین اینجوری اعتماد بینتون نیست. عروسی کنین چی میشه

اعتماد از سمت من از بین رفته . دوسش دارم نمیتونم ولش کنم ولی این بی اعتمادی داره عذابم میده

در زندگی بهترین کار اینه که شما با شریک زندگیت صحبت کنی و خیلی رک مشکلتو بهش بگی...بهش بگو باهاش صحب ...

حرف زدیم بارها هربار ک میبینمش هرشب باهاش بخاطر گذشته بحث دارم میترسم ازم زده بشه

حرف زدیم بارها هربار ک میبینمش هرشب باهاش بخاطر گذشته بحث دارم میترسم ازم زده بشه

اره اینم حرفی بلاخره ممکنه خیلی بهش گیر بدی اعصابش خورد بشه...سعی کن با تغییر دادن خودت تغییرش بدی بهش محبت کن