2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 151 پست
نه بابا اونجا نیست🤣🤣🤣اونجا بود مشورت نمیکردم انصراف میدادم

عزیزم فکرمیکنم خیلی خودتو دست بالا میگیری 

من خودم از استان سیستان بلوچستانم

نمیدونم مال کجایی ولی بنظرم حتی اینجایی ها از خیلیا بافرهنگ ترباشن

والا اینجاهم حتی از بی شوهری کارو از دست نمیدن ک شما میدی 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کارشناس بهداشت خانواده 

خیلی عالیه ک بذا بهت بگم من ی فامیل داشتم بنده خدا سن ازدواجش رد کرد البت ب اندازه الان من بودهمین بهداشت قبول شد ی جای دورافتاده لب مرز باورت میشه بختش همون شهربود برادر همکارش اومد خواستگاری

این بکنار چقدر حقوقش عالی بود سرسال نشده ب پدرش کمک کرد ازبرشکستگی دراومد کمک کردخونه خرید شهریه دانشگاه خواهر برادراشو داد حقوقشون عالیه 

عزیزم چ ربطی ب تحصیلات داره اون شوهری من میخام اونجا نیست خب  با هرکسی هم ک نمیتونم ازدواج کن ...

كار به هدفت ندارم خوب ازدواجي هستي مشكلي نيست 

اين كه ميگي ميترشم يا شوهرم گيرم نمياد يكم بار اينجور جملات زيادي سنگين و مناسب خانماي تحصيلكرده نيست 

همون اول بگو فرد ايده الم تو شهر مناسب شايد پيدا نكنم 

نه اين كه شوهر گيرم نياد 

به انرژي كلمات اعتقاد داري؟ 

عزیزم فکرمیکنم خیلی خودتو دست بالا میگیری  من خودم از استان سیستان بلوچستانم نمیدونم مال کجای ...

من واسه مسافت میگم بخدا

چون با ما فاصله داره و یکی دیگه از مشکلات من فاصلس

كار به هدفت ندارم خوب ازدواجي هستي مشكلي نيست  اين كه ميگي ميترشم يا شوهرم گيرم نمياد يكم بار ...

اون موقع خیلی اصابم خورد بود نوشتم 

من نمیتونم با هرکسی ازدواج کنم

من واسه مسافت میگم بخدا چون با ما فاصله داره و یکی دیگه از مشکلات من فاصلس

درهرصورت بدون ک داری اشتباه میکنی 

دو روز دیگه شوهربقرل خودت پیداکردی واسه پول دستت جلوش دراز شد پشیمون میشی ک چرا کارتو از دست دادی

خیلی عالیه ک بذا بهت بگم من ی فامیل داشتم بنده خدا سن ازدواجش رد کرد البت ب اندازه الان من بودهمین ب ...

اره حقوقش خوبه 

خانوادم میگن هرکاری دوست داری بکن 

هرکسی یچیزی میگه 

میگم شاید آزمون بدم باز قبول شم 

عزیزم فکرمیکنم خیلی خودتو دست بالا میگیری  من خودم از استان سیستان بلوچستانم نمیدونم مال کجای ...

بخاطر امکاناتش گفته استاترحتما خود بچهای سیستانی میگن توگروها خدایی نکرده بحث توهین نیست 

ب تاریخ نگا کنیم متوجه قدمت و فرهنگ سیستان و بلوچستان میشیم ولی مث خیلی از شهرهای تاریخی دیگ حقشوخوردن اتفاقا بچهای سیستان بلوچستان باپیگیریهاشون ازمون رو بومی کردن ک البت ب ضرر خیلیاشد کاش فقط برای همین ی استان بومی میشد چون مث اینک افراد ب محض قبولی اشناپیدامیکردن انتقالی میدادن

درهرصورت بدون ک داری اشتباه میکنی  دو روز دیگه شوهربقرل خودت پیداکردی واسه پول دستت جلوش دراز ...

ولی من بی احترامی ب سیستان نکردم بخدا ناراحت نشی از من

من هدفم مسافت بود وگرنه اونجا ک زودتر عروس میشن دخترا

اره حقوقش خوبه  خانوادم میگن هرکاری دوست داری بکن  هرکسی یچیزی میگه  میگم شاید آزم ...

نکن ببین این دخترفامیل ما خیلی دک و پز داشت البت خواستگارم داشت ولی خودش میگفت خوب نیستن

تااینک ۶ماه نشدرفت اونجا ازدواج کرد

برو سرکارت اینطور فرصت بیشتری برای انتخاب و تنوع موردهای ازدواج داری 

نکن ببین این دخترفامیل ما خیلی دک و پز داشت البت خواستگارم داشت ولی خودش میگفت خوب نیستن تااینک ۶ما ...

عزیزم چقد شما خوبی

من فقط میدونم اونجا حدود ۸_۱۰نفر پسر استخدام کرده امیدم اینه یکی شون قسمت من باشع