2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 151 پست
عزیزم چقد شما خوبی من فقط میدونم اونجا حدود ۸_۱۰نفر پسر استخدام کرده امیدم اینه یکی شون قسمت من باش ...

خوبی ازخودته عزیزم

ان شالله ولی این خودتی ک سرنوشتتو رقم میزنی ان شالله ی بخت خوب وعالی نسیبت بشه هم کارتو داشته باشی هم ازدواجتو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته برا ازدواج اینکار رو نکردم همیشه امواج منفی داشتم واسه ازدواج

منم داشتم همیش نگران بودم عشقم بهم دروغ بگه باورت میشه همیش بهم دروغ میگه حتی سرچیزای پیش پاافتاده همیش نگران موانع ازدواجمون بودم ۱۱ساله نتونستیم ازدواج کنیم

البته برا ازدواج اینکار رو نکردم همیشه امواج منفی داشتم واسه ازدواج

دقيقا مشخص چيزي كه برات مهم هست زياد

ولي استرس و نگراني مانع شده خوب روش تمركز كني 

كارت رو رها نكن توكل كن اون بالا سري ميدونه كي و كجا تو رو به خواسته ت برسونه 

برا خدا هييييچ كاري نداره بابا 

كار به هدفت ندارم خوب ازدواجي هستي مشكلي نيست  اين كه ميگي ميترشم يا شوهرم گيرم نمياد يكم بار ...

چقد حرفتوقبول دارم من اعاقاددارم ولی متاسفانه درست بشونیستم اونقدم نگرانی دارم ب زبون میارم

هیچی هنوز باهمیم ولی انکارطلسمیم ضجه میزنه از دوریم همین دیروز مث بچها گریه میکرد دورازحون ازون گریه ...

شاید کسی طلسمتون کرده

ایشالا همین امسال ازدواج کنین باهم و خوشبخت بشین

چقد حرفتوقبول دارم من اعاقاددارم ولی متاسفانه درست بشونیستم اونقدم نگرانی دارم ب زبون میارم

اول توكل و اعتماد كامل به بالا سري ادم مذهبي نيستم 

ولي يه ذره فقط به ذره به جهان اطراف نگاه كن اين نظم جهان و كهكشان ،بدن خودمون شب و روز گردش زمين 

كاراي به اين بزرگي براي خدا انقدرررر راحت 

رسوندن ما به ارزوهامون كه براي خدا كاري نداره 

فكرشم ادم اروم ميكنه ازش بخوايين كمكتون كنه تومسير قرار بگيرين 

خركت كنين مطمئن باشين نيت حركت كرده و نكرده خدا بركتش رو فرستاده 

اول توكل و اعتماد كامل به بالا سري ادم مذهبي نيستم  ولي يه ذره فقط به ذره به جهان اطراف نگاه ك ...

منم خداروقبول دارم میدونم خدا انرژیه و من بایدحالمو خوب کنم ولی همش من بافکارو ترسهام موهبتهای الهی رو ازخودم دور میکنم درحدی ک دوس روز پیش برای بار چندم توهمین بارتصمیم ب خودکشی گرفتم اونقدباافکارمسمومم عرصه روبخودم تنگ کردم