bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 38 پست اونایی که حسششم دارن بیان بگن من با عشقم قهرم (کات هستیم) آشتی میکنیم و اگه آره کی عقد میکنیم؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/01/18 | 22:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 بگو جانم سوالات چیه عزیزم من با عشقم قهرم آشتی میکنیم و اگه آره کی عقد میکنیم با عشقم البته کات کردیم کلا 😭😭😭 الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
لهسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 6391 عزیزم من با عشقم قهرم آشتی میکنیم و اگه آره کی عقد میکنیم با عشقم البته کات کردیم کلا 😭😭😭 ببین حس میکنم حقیقتش برنمیگرده بهت فعلا اگر هم بخواد برگشتی باشه داخل خرداد یا اواخر تابستون هستش عقد هم اوایل مهر
yalda_banooo عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 10097 ببین حس میکنم حقیقتش برنمیگرده بهت فعلا اگر هم بخواد برگشتی باشه داخل خرداد یا اواخر تابستون هستش ع ... جنسیت بچه دومم چی میشه
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 ببین حس میکنم حقیقتش برنمیگرده بهت فعلا اگر هم بخواد برگشتی باشه داخل خرداد یا اواخر تابستون هستش ع ... مرسی عزیزم 😔😔😔🥺🥺تورو خدا دعام کن انشالله خوشبخت شی به حق امام رضا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
لهسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 6391 مرسی عزیزم 😔😔😔🥺🥺تورو خدا دعام کن انشالله خوشبخت شی به حق امام رضا فدای تو ♥️♥️♥️ایشالا برمیگرده خوشگلم
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 خنده داره بدبختی یکی دیگه؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 فدای تو ♥️♥️♥️ایشالا برمیگرده خوشگلم دورت بگردم من الهی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
yalda_banooo عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 10097 خنده داره بدبختی یکی دیگه؟ عزیزم من ب تو نخندیدم ب حس ششم میخندم اعتقاد ندارم ینی چی همش پرشده ازاین حرفها مگه خدان ک انقد دقیق میگن چی قراره بشه وباور میکنین
لهسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 6391 عزیزم من ب تو نخندیدم ب حس ششم میخندم اعتقاد ندارم ینی چی همش پرشده ازاین حرفها مگه خدان ک انقد دقیق ... صحیح هرکس یه اعتقادی داره
لهسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 6391 بچه اولم چیه پسر نمیدونم احساس میکنم پسر دوست داری بیاری اولیش دختر نا امید شدی