2777
2789
عنوان

من کرونا گرفتم جمعه ..لطفا کمک

374 بازدید | 20 پست

شربت عسل و لیمو خوبه ؟بعد یه سوال من تو این ۶ روز علائم حاد نداشتم ۳ روز اول که گلو درد داشتم فکر کردم سرما خوردم بعدش بقیه اعضا خانواده گرفتن همه بدن درد و تب و لرز ۸ نفریم من واسم عجیبه چرا من و خواهر شوهرم از همه علائممون کمتره فقط امروز یه ذره آب ریزش و دل پیچه داشتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به سیستم ایمنی بدن داره یا بیماری زمینه ای داشتن

کاربر عاقا :یک تاپیک دارم به نام حرف ناب(بین هوش و سرگرمی 119و120) دوست داشتی بیا توش  وی جمله ای  چیزی بنویس یادگار برای دیگران میمونه(شاید اون دیگران مخاطب خاصت باشه )همیشه هم بازه اگه نترکه😊هرچه میخواهد دل تنگت بگو😎تو تست ها هم اگه علاقه ای داری شرکت کن✋تاپیک معرفی کتابم را هم سر بزن اگر کتابی نظرت هست معرفی کن😊لایک یادت نره

برا هر کسی یه جوریه عزیزم.

اول ویتامین سی و دی 

و داروهای دکتر

بعد سوپ و آش 

فالوده ی سیب یعنی سیبو رنده بزن با یه قاشق عسل و گلاب بخورین

تخم مرغ اب پز و ماهی هم خوبه

دمنوش بابونه یا اویشن

یعنی ممکنه حالم بد شه بعد ۶ روز یا امکانش نیست ؟یعتی کرونای خفیف گرفتم ؟

عزیزم 8 روز اول بگذره دیگ اوکیه 

سوپ فرااااوون و ابمیوه فراااوون بخورین

روزی ی لیتر

اب سیب و اب هویج

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
برا هر کسی یه جوریه عزیزم. اول ویتامین سی و دی  و داروهای دکتر بعد سوپ و آش  فالوده ی ...

من ۱ ساله هر روز دارم قرص ۱۰۰۰ ویتامین سی دمنوش های مختلف و قبل عید دوتا آمپول ویتامین دی زدم احساس میکنم برای اینه سبک گرفتم

من از روز سیزده بدر گرفتم سرفه هام شروع شد رداش تب و لرز. بعد که تبم قطع شد همش سرفه میکنم فقط. کرونام مثبت شده. دکتر رفتم گفت ریه هات درگیر شده

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
من ۱ ساله هر روز دارم قرص ۱۰۰۰ ویتامین سی دمنوش های مختلف و قبل عید دوتا آمپول ویتامین دی زدم احساس ...

اره هر چی ویتامین دی بیشتر باشه بدن قوی تره.متاسفانه من هرچی قرص میخورم اخرش زیر ۱۰ میشه