2777
2789

اهمیت نمیدم 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

تشنمه میخوام اب بخورم بعدم لالا

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیخیال دنیا باش 

ما هم شوهر داره فیلمی که 100 بار دیده میبینه منم نی نی سایت 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
باید تمرین کنی به نظر و رفتار آدما وابسته نباشی و برا خودت زندگی کنی. سخته اما با تمرین بهتر میشی. م ...

رفتار نامزدم خیلیییییییییییی روی من موثره..یک هزارم درصد حس کنم سر حال نیست باهام داغون میشم و هزار فکر میکنم

فقط خدا..

اون ک سیرت نمیکنه..پاشو چیزی بخور

دارم تخم مرغ درست میکنم ...عادتم شده شدم عینه بچه ها ..البته محرمانه ویواشکی شیشه شیر جدا گرفتم واسه خودم      بهم نخندی  

عشقم منو دخترم وشوهرم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز