2777
2789
عنوان

شوهر غرغرو☹️

224 بازدید | 12 پست

13سال اختلاف سنی داریم. 

موقع ازدواج ک من 18سالم بود میگفت تو اگر با من ازدواج کنی من هرروز جوونتر میشم🤐 یا میگف سن یه عدده... 

ازدواج کردیم. منم ازین دخترای بچه طور نیستما، ولی ولی الان یه مدته اصن دوسش ندارم. 

کلی متنای عاشقانه تو نوت گوشیم ذخیره کردم اما هیچوقت دلم نمیخواد ازشون استفاده کنم. 

دوس داشتم کسی که کنارمه واقعی عاشقش بودم و عاشقم بود😟

ولی شوهرم با غرغرهای مداومش، با جدی بودنش، با اینکه همیشه درگیر کار خودشه، با اینکه اگه یه روز بریم تفریح کوفتمون میکنه، خیلی خستم کرده😢

امیدوارم یه روز این حس عوض بشه... 

میشه دقیق تر بگی چی؟ غر هر درباره چی؟ اینکه درگیر کارشه خب ببین روز و شب که نمیتونه لی لی به لالای تو بزاره. باید نون هم فراهم کنه

نزد امام صادق علیه السلام رفتم و گفتم در خراسان همه منتظرند تا قیام کنید و به شما بپیوندند.چرا نشسته اید و هیچ کاری نمیکنید؟ امام به هارون مکی فرمود تنور را روشن کن. وقتی تنور خوب داغ شد به من گفت ای فلانی: داخل تنور شو. من ترسیدم و گفتم ای فرزند رسول خدا مرا به اتش مجازات نکن و از من درگذر. فرمود: از تو درگذشتم. آنگاه امام به هارون مکی فرمود داخل تنور شو.هارون رفت و داخل تنور نشست. امام مشغول صحبت شد و ما با تعجب نگاه میکردیم که چه بر سر هارون خواهد آمد. لحظاتی بعد امام  به او گفت میتوانی بروی و به اموراتت برسی.هارون بلند شد و بدون اینکه اسیبی دیده باشد خداحافظی کرد. امام از من پرسید در خراسان چند نفر مثل این سراغ داری؟ گفتم حتی یک نفر هم نیست. امام بلند شد و در حالیکه ما را ترک میکرد با صدایی آرام فرمود: ما زمانى که پنج نفر یاور مانند این (هارون مکی) نداشته باشیم قیام نخواهیم کرد، ما به زمان مناسب آگاهتریم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله عوض بشه..  خب ازون نوشته های عاشقانه استفاده کن بهش ابراز علاقه کن.

مث یخچال میمونه. 

چندبار گیتار برداشتم نشستم کنارش براش گیتار زدم انگار نه انگار، خودش بعضی وقتا میگه من چیزی از احساس سردرنمیارم

ای خداااا هرکی شوهر داره میناله منک مجردم شوهر دوس دارم😆

شوهر خوبه ها، ولی ازدواج کردی تا چندسال بچه دار نشو. بچه دست و پا گیره. من اگر بچه نداشتم براحتی جدا میشدم میرفتم دنبال زندگیم. اما خب بدون تجربه ازدواج کردم و زودم بچه دار شدم. 

مث یخچال میمونه.  چندبار گیتار برداشتم نشستم کنارش براش گیتار زدم انگار نه انگار، خودش بعضی وق ...

خب خودش میگه ک سر درنمیاره دیگه ت باید بهش یاد بدی.. با صبوری و محبت یاد بهش بده

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
میشه دقیق تر بگی چی؟ غر هر درباره چی؟ اینکه درگیر کارشه خب ببین روز و شب که نمیتونه لی لی به لالای ت ...

من اصن نمیگم لی لی به لالای من بذاره. کلا شخصیتش همین مدلیه... 

چند روز پیش تو یه پیج روانشناسی ی مطلبی خوندم که احتمال میدم اختلال شخصیت وسواسی داره