داف_سایت مدیر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 10025 عنوان بچه ها گلبول سفید خون بالا باشه چی میشه اصن یعنی چی😐 | مشاهده متن کامل بحث + 4776 بازدید | 45 پست آزمایش دادم نوشته نرمالش حداکثر ده هزار هستش،مال من دوازده هزاره چی بگم والا 1400/01/18 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صباااااااااااااااا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 625 خب اره منظورم همون هورمونه چیکار کنم پریود شم؟ چایی زعفرونبخور دوسه ساعتبعد پریود میشی با خونریزی شدیددزعفرون و شکلات سریع باز میکنه راه تخمدانتو
tiam_t عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 3625 چایی زعفرونبخور دوسه ساعتبعد پریود میشی با خونریزی شدیدد زعفرون و شکلات سریع باز میکنه راه تخمدان ... دیروز چای زعفرون خوردم فقط یکم کمر و دلم ردد گرفت ولی پریود نشدم زندگيتو جوری بساز كه داستانش ارزش گفتنو داشته باشه :) ⚒🤍
صباااااااااااااااا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 625 عه واقعا مشکلی نیس؟خداروشکرررر نهه اصلاگلبولسفید وبدنخودش تولید میکنه به هر تعدادی ک نیازش باشه برای اینکه با عفونت مبارزه کنه اگه علایم عفونت نداری اصلا نترس هیچی نیست و طبیعیه
صباااااااااااااااا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 625 دیروز چای زعفرون خوردم فقط یکم کمر و دلم ردد گرفت ولی پریود نشدم کمخوردی خب بیشت بخورزیاد بریز زعفرونشوتغییر هرمونی با اینوضع اب وهوا و بخصوص مواد غذایی ناسالمی ک میخوریم کاملا طبیعیهو هیچ ربطی ب اونجریان ندارهنگران نشومیتونیبریدکتر ی امپول میزنن سریع باز میشه
صباااااااااااااااا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 625 خب اره منظورم همون هورمونه چیکار کنم پریود شم؟ دکترای عمومی هممیزنن درمانگاهالازم نیست بری دکتر زناناگه رابطه جنسی داشتی ولی نزنی اون امپولوچوناگه حامله باشی جنین و سفت میکنه دیگه نمیفته
tiam_t عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 3625 دکترای عمومی هممیزنن درمانگاها لازم نیست بری دکتر زنان اگه رابطه جنسی داشتی ولی نزنی اون امپولو ... بابا من مجردم خودا*یی کردم😐🤦🏻♀️مرسی از راهنماییات زندگيتو جوری بساز كه داستانش ارزش گفتنو داشته باشه :) ⚒🤍
صباااااااااااااااا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 625 بابا من مجردم خودا*یی کردم😐🤦🏻♀️ مرسی از راهنماییات حالا ب من ربطی ندارم عزیز کرابطه داشتی یا نهفقط محض اطلاعاتت کفتم ک دردسر نشه برات اگه ی موقع روت نمیشه بگیمن از اونادمای بی ادب فضولی ک سرشون تو ک ... مردمه نیستم
tiam_t عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 3625 حالا ب من ربطی ندارم عزیز کرابطه داشتی یا نه فقط محض اطلاعاتت کفتم ک دردسر نشه برات اگه ی موقع روت ... نه به خدا رابطه نداشتم با خوندن داستان های بد بوده زندگيتو جوری بساز كه داستانش ارزش گفتنو داشته باشه :) ⚒🤍
صباااااااااااااااا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 625 نه به خدا رابطه نداشتم با خوندن داستان های بد بوده وای خدایا میگم ب من ربطی نداره هرکاری کردی فقط اگهبخوامنصیحتت کنم یک کلام میگم اگه عادت کنی تمومهنگران پریودیتم نباش هیچ ربطی ب اون مساله نداره عزیزمممممموفق باشی
tiam_t عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 3625 وای خدایا میگم ب من ربطی نداره هرکاری کردی فقط اگهبخوامنصیحتت کنم یک کلام میگم اگه عادت کنی ... یعنی چی اگه عادت کنم تمومه؟ زندگيتو جوری بساز كه داستانش ارزش گفتنو داشته باشه :) ⚒🤍
صباااااااااااااااا عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 625 یعنی چی اگه عادت کنم تمومه؟ ینی مث خزاران نفر دیگه اصصصلا نمیتونی ترککنی
فاطمه۷۴ عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4320 الرژی هم دارم کلا با یه مقدار بالا بودن گلبول سفید بدون هیچ علامتی نمیشه تشخیص قطعی گذاشت
داف_سایت مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 10025 ببین اینعلایموداری تب لرز بوی بد ادرر تیره بودن رنگادرار بیحالی شدید اگه اینا باشه ع ... تب و لرز و بیحالی شدید رو گاهی دارم چی بگم والا
داف_سایت مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 10025 بله عزیزم حتما برو دکتر برای تست های تکمیلی باید منشا و دلیل عفونت تشخیص داده بشه بدنت الان در حال ... خیلی ممنون گلم چی بگم والا
داف_سایت مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 10025 خب اره منظورم همون هورمونه چیکار کنم پریود شم؟ من وقتی دیر پریود میشم چای زعفرون میخورم چی بگم والا