2777
2789
عنوان

حکم رقص

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 104 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید تمام این چیزا از خودشون نیستش اگه برید فقط یه ذره معنی قرآن رو بخونید میفهمید چی حلاله چی حرو ...

دقیقا ....وقتی میون این همه امام زمان ی اندازه ایم یار نداره نباید خجالت بکشیم؟نباید دیگ ب خودمون بیایم؟دیگ تا چه حدد فساد و ترویجش ؟؟؟تا چ حد؟؟من با هممونم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اره به دروغ بگی من دارم ورزش میکنم اما درحالیکه داری میرقصی

دوست عزیز این حکم برای اوناییه که دوست دارن حکم شرعیشو بدونن وانجام بدن  برای کسایی که خودشون نمیخوان رعایت کنن دیگه خودشون میدونن وخدای خودشون  

اسی از این چیزا بازم بزار اما تایپیک رو قفل کن

باشه عزیزم والا خودم همین نیت بودم ولی خب ادم تا میتونه باید بقیه هم امر ب معروف کنه میبینم خیلی مسخره میکنن ولی اشکال نداره مهم خداس خوشش بیاد

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اره به دروغ بگی من دارم ورزش میکنم اما درحالیکه داری میرقصی

وا مگه میشه ،،،منم دلم میخواد ناخن بکارم چون ناخونای خودم شکننده س پس بگم کاشت نکردم کاور کردم ناخونام نشکنه

اهنگ لهو به چجور اهنگي ميگن؟؟؟

میگمتون

به اهنگی ک قر تو کمرت جمع شه ولی ندونی کجا بریزیشش بریزیشش😂

😂😂😂😂😂😂😂بسيار عالي متوجه شدم..😂😂😂

نمیدانم که چرا زنانگی باید با ضعیف بودن مرتبط باشد. زنان باید آزاد باشند که آنچه هستند را ابراز کنند، آن هم بدون این که فکر کنند که من باید مثل یک مرد رفتار کنم یا این که برای موفق شدن نباید سر و صدا کنم این افکار در حقیقت راه خوبی برای ضعیف نگه داشتن زنان هستند!!! 

اینایی که اینجان فقط بلدن پشت سر شوهر و مادر شوهر و خواهر شوهر حرف بزنن درباره احکام و مسائل دینی فقط بلدن مسخره بازی دربیارن مطمئنم بیشتریاشون احکام نماز و روزه و حیض و استحاضه خودشونم نمیدونن 

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
ن بخدا عزیزم جدی گفتم من دوست دارم این چیزارو بدونم

فدات عزیزم این بار تاپیک بزنم شما رو صدا میکنم

وا مگه میشه ،،،منم دلم میخواد ناخن بکارم چون ناخونای خودم شکننده س پس بگم کاشت نکردم کاور کردم ناخون ...

الان این دوتا رو باهم مقایسه میکنی ورزش ورقص شبیه هم هستن ولی کاشت ناخون یه جسم روی ناخونه مانع رسیدن اب میشه طبیعتا وصو وغسل بهش نمیوفته 

بخدا ک گناهامون اینقد زیاده اون دنیا رقص و فاکتور میگیرن خودشون😂

گناه رو کوچک شمردن خودش گناه