2777
2789
عنوان

حکم رقص

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 104 پست
جدی چقد جالب ممنون بابت راهنماییت  کاری به بقیه نداشته باش

اره عزیزم خواهش میکنم وظیفه هر مومنی هست امر ب معروف کنه 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ممنون از تاپیکتون این چیزا خوبن بعضی اوقات یاداوری بشن تا آدم به خودش بیاد

خواهش عزیزم 😊

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
زمان صدر اسلام لاک نبود که حکمش را بگن

خوب لاک یا هرچیزی که مانع رسیدن اب بشه به هرحال این حکم کلیه اونایی که بخوان بهش عمل میکنن اوناییم که نخوان دیگه خودشون میدونن  البته یکی دوتا مرجع تقلید که اسمشونو نمیدونم درمورد کاشت ناخون گفتن اشکالی نداره وهمینطور اگر اشتباه نکنم کسی که مجبور به این کاره  وچاره ای نداره هم اشکال نداره 

😅😅😅😅😅😅باورم نمیشه همچین تاپیک دیدم  سم خالص⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩

این تاپیک سم خالص نیست بعضی تاپیک ها سم خالصن

به خاطر همیناس ک مشکلاتم اومدن یخورده فکر امام زمان و کارهای خیر و خوب باشیم بهتر میشه و امام زمانم ...

اره مثلا دزدی کمتر بشه مال مردم خوری کمتر بشه...

امام زمان به خاطر رقص نمیاد؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
اره مثلا دزدی کمتر بشه مال مردم خوری کمتر بشه... امام زمان به خاطر رقص نمیاد؟

اون چیزی ک باید رو گفتم ک واس چ کسی خوبه و نیس

گناه با گناه فرق میکنه؟ گناه گناهه دیگه گلم 

ینی خوشم میاد خودتم میدونی که مسخره ای😂😂😂 فندق عقل

واقعا ک نمدونم شما براتون مهم نیست دل کسی بشکنه؟ نمیدونید خدا میبینه ...من سکوت میکنم