2821
2789

چه مدل فیلم دوست داری

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پزشکی، هیجانی، 

می خواستم فیلم زنان کوچک بگم نگاه کنی ولی اگه این مدل دوست نداری . سری مردان ایکس نگاه کن هیجانی هست و تخیلی

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
کمدی

نامه برای همه پسرانی که دوستشان دارم کمی کمدی و بیشتر عاشقانه هست 

اره😂😂😂😂

من عاشق شخصیت محکم ییلدیز بودم و کوزی ک ی پدر خوب بود و حواسش ب دخترا 

الآن متاسفانه ویژگی های اصلیشون خیلی کمرنگ شده . 

خدا ب من صبر بده تا آخرش بتونم ببینم نصفه ول نکنم 😂😂

من عاشق شخصیت محکم ییلدیز بودم و کوزی ک ی پدر خوب بود و حواسش ب دخترا  الآن متاسفانه ویژگی های ...

انشالا میتونی تا اخرش ببینی😂😂

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش