2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا کم شعار بدین لطفا 

من نمیگم که عزیزم پیام دلسوزان عزیزه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خودشون اینطوری میکنن آخه دوماه دیگ رای گیریه الان میبرن بالا اون موقع میگن تموم شده میدونستین روز را ...

ببین رای گیری نمیدونم اما الان بیمارستان ما تمام بخش هاش بجز اطفال همه ی تخت ها مریض کرونا خوابیده حتی بخش جراحی زایمان تعطیل دیگه خودت حساب کار دستت بیاد اوضاع چقدر داغون و واقعا شرایط کرونا به نظرم سیاه نه قرمز 

خخ ولش بابا   به اندازه  کافی  تو سایت تر زده  این اقا  با کارهاش

پووووف😑🤕

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
من نمیگم که عزیزم پیام دلسوزان عزیزه

الکیه عزیزم اینهمه واکسن معتبر اومده خود ایرانم ساخته اما اینا پول دوست دارن میخوان کل ایران بستری شن پول بره تو جیبشون وگرن همش دورغه الان زیاددمیشه روز رای گیری تموم میشه فک کردم ما خریم

ببین رای گیری نمیدونم اما الان بیمارستان ما تمام بخش هاش بجز اطفال همه ی تخت ها مریض کرونا خوابیده ح ...

خب کی جاده ها رو باز کرده ببندن قرنطینه کنن وقتی همه‌ما بازه خب ملتم میرن دیگ این سیاسته عزیزم

الکیه عزیزم اینهمه واکسن معتبر اومده خود ایرانم ساخته اما اینا پول دوست دارن میخوان کل ایران بستری ش ...

پاک کن نترکی 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خب کی جاده ها رو باز کرده ببندن قرنطینه کنن وقتی همه‌ما بازه خب ملتم میرن دیگ این سیاسته عزیزم

من کاری به سیاست ندارم اما مردم ما خودشون باید به فکر خودشون باشن جاده ها رو کار ندارم  مردم دید و بازدید نمیرن دور همی مهمونی های شلوغ اینا بیشتر باعث شیوع میشه عید همه اینجوری مهمونی هلی شلوغ و کباب خوردن دور هم میزارن نوش جونشون اما باید بدونم کرونا فقط برا بقیه نیست برای همه است