ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
اونا هم فقط روشن میشه پوستشون ولی من که زیبایی نمیبینم 😐درعوض ذهن رو خراب میکنه،روح،دیدی خودکشی چقدر بالاس درحالیکه همه کارها اونجا عادیه
منظور از زیبایی زیبایی رفتاره ک تو ذهن ادما تاقیر میزاره دیدی کسایی ک مهربونن حتی اگه زشتم باشن شما دوسشون داری و ب نظرت چهره شون دلنشینه
ب سمت گناه نرفتن بیشتر حس مثبت رو در ادما ایجاد میکنه ک باعث میشه دیگران از دیدنت حالشون خوب شه نه که پوستت صاف شه یا چال گونه بیافته تو صورتت یا چشات رنگی شه
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
تو سیستان بلوچستانم خودکشی بالاسست اروپایی ها بهترین رنگ چشم و پوست رو دارن ایرانیا همه پوست ...
بهتربن سلیقع ای،ایرانی هاهمه پوست خراب دارن ؟خارجی هارو دیدی؟اینجا چینی ها هستن خانوماشونم بعضی هاشون هستن بااینکه میکن ژن اونا عالیه ولی پوست خوبی ندارن میدونی چرا؟بخاطذ اب وهوای اینجا 😔و حتی اروپایی ها هم کلیپای بدون ارایشو دیدی ؟صورتا افتضاح حتی بازیگراشونم همینه ،و درسته تو ایران اسمش اسلامیه ولی درصد خیلی کمی واقعی مسلمون یا معنوی ان،گناه حتما روی پوست تاثیر نداره ک ،روی زندگی نشون میده مثلا مشروب بی غیرتی میاره ،همین طور کوشت خوک 😉