2821
2789
عنوان

اقا یه سوال ؟

76 بازدید | 13 پست

بچه ها با چند بار استفاده از شامپوی کریستین شپش ها میرن؟

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

لعنت به این شپش .فکر کنم دوبار بینش ۷ روز صبر کن.بعدم خوب نرم کننده بزن با شونه ریز خودش خوب شونه که با حوصله باید این کارو کنی دسته دسته کن .بعدم داخل شامپوروزانه  سرکه برزید 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چ شامپوییه ولی خب تخم شپش ب زودی ریشه کن نمیشه رو بالشی  ها و لباسا رو با اب داغ بشور روسریات تو اب داغ بزار اون شامپو هم بزن هی با شانه ریزا هس شونه کن

برای قبولیم توی کنکور 1400 یه صلوات میفرستین ممنون😍
لعنت به این شپش .فکر کنم دوبار بینش ۷ روز صبر کن.بعدم خوب نرم کننده بزن با شونه ریز خودش خوب شونه که ...

وای خیلی بده😭😭روی برگه راهنما نوشته بود از سرکه استفاده نکنین ولی خب اگه میگین خوبه حتما خوبه😭😭

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
نمیدونم چ شامپوییه ولی خب تخم شپش ب زودی ریشه کن نمیشه رو بالشی  ها و لباسا رو با اب داغ بشور ر ...

وای خدا من چرا اینقدر بدبختم 

سریع فهمیدم ینی بازم نمیره؟

بازم تا میتونی موهاشو کوتاه کنه

وای نه اصلا نمیشه 😭😕ای خدا 😕😕

من خودم گرفتم موهام کوتاه کردم وسایلمم با اب داغ شستم دو هفته ای ریشه کن شد نگران نباش

اخه موهام نمیشه کوتاه نکرد؟😭😭

وای مامانننن😭😭😭

چرا شانس منی که همش حمام میرفتم اینه

اگه میخای دوربشه باید همین کارو کنی دوستم الان چندساله دخترش داره موهاشو کوتاه نکرد هی دوباره پر میشه

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
اخه موهام نمیشه کوتاه نکرد؟😭😭 وای مامانننن😭😭😭 چرا شانس منی که همش حمام میرفتم اینه

ب حموم نیس عزیزم تخم شپش متاسفانه با ضدعفونی کف نمیزه که باید کنده بشه بیفته با اب داغ  رو تشکا مونده باید اول اونا رو از بین ببری

برای قبولیم توی کنکور 1400 یه صلوات میفرستین ممنون😍
اگه میخای دوربشه باید همین کارو کنی دوستم الان چندساله دخترش داره موهاشو کوتاه نکرد هی دوباره پر میش ...

ای وای

ب حموم نیس عزیزم تخم شپش متاسفانه با ضدعفونی کف نمیزه که باید کنده بشه بیفته با اب داغ  رو تشکا ...

اره متاسفانه