2777
2789
عنوان

مرغ مینا

2259 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان

کسی اینجا هست مرغ مینا داشته باشه؟ 🥺

ما پنجره خونمون باز بود قبل عید ، ی مرغ مینا اومد تو خونمون گفتن اگر آزادش کنیم میمیره 

چجوری باید نگهداری کرد ازش ؟

ناخناش خیلییی بلند شده🥺🥺 باید ببریم کوتاه کنن یا مدلشه ؟؟

مگهداری خاصی نمیخاد ، ببرید به پرنده فروشی نشپن بدید اگر لازم باشه خودشون کوتاه میکنن و روش نگهداریش هم میگن

برنج روغنی بهش ندید ، قلل از اینکه روغن بریزید رو برنج یکم براش بردار

کلا غذای چرب بهش ندید

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فکر کنم تخم کتونو ارزن و اینجور چیزا میخورن 

ولی ازادش کن اون وحشیه و تو طبیعت بزرگ شده از پس خودش برمیاد شاید جوجه داشته باشه گناه داره 

خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚                         😁کاربرقدیمی😂                                     

گلم همیییشه جلوش آب جوشیده سرد شده بذار یادت نره فراموش کنی بذاری از تشنگی تلف بشه ، بعد اینکه حتما دانه مخصوص مرغ مینابخر ولی پارس نباشه چون آهن داره و براش سمه ، تو قفسش ی کاسه آب بذار چون عاشق حمام هستن و الانم ک هوا داره ب گرمی میره نیازه براش ، اگه اهلیه ک بذار تو حمام یا حیاط براش ، دیگه اینکه اگه سقف دهنش سیاهه نر هستش و بسیااار باهوش ، باهاش  تو خونه از یک کلمه ساده شروع کن مثلِ سلام تا یاد بگیره و حرف بزنه، مرغ مینای من پسره و اسمشم رامکالِ عشقققمه  

اااااصلا ارزن و کتان نمیخورن میناها چون نمیتونن هضمش کنن و میمیرن ، وحشی نیستن اهلی شده ولی ظاهرا پن ...

که اینطور....

نمیدونم دیگ هرجور صلاحه من طوطیو عروس هلندی و مرغ عشق و قناریو اینا داشتم 

مرغ مینا هیچوقت نداشتم ک بدونم

خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚                         😁کاربرقدیمی😂                                     

ببر قفس مناسب بگیر براش پاش نباید به مدفوعش بخوره چون زخم میشه ب مرور 

یکم نکات نگهداری داره حتما زودتر انجام بده 

این حتما از یه خونه فرار کرده که اینجور آروم‌و‌اهلیه 

اگر وحشیه آزاد کن بره ولی اگر آروم و اهلیه نگه دار بیرون نمیتونه زنده بمونه 

ببر پیش دکتر پرنده خوب 

اگر تهرانی ببر پیش دکتر همایونی کلینیک سیمرغ 

توروخدا سهل انگاری نکنی 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

سیب اینجوری نذار خورد کن نگینی یا کوچیکتر یکم بذار براش تو بشقاب کوچیک 

غذای مخصوص داره ازون باید بگیری 

پلت سیاه پادوان و یونیورسال پادوان و روزی ۵تا میلورم بده 

جیره غذایی مخصوص داره 

روزی حداقل ۶ساعت آزادی تو محیط خونه 

نگهداریش یکم اصول داره 

ولی اون بهت پناه آورده ببین اگر اهلیه حتما از خونه فرار کرده 

یه پیج هست اینستا 

مرغ مینا ۹۴  انگلیسی سرچ کن  اوونجا هم نکات نگهداری خوب گفته هم میناهای گمشده رو زده ببین شاید صاحبش پیدا شد  

تحقیق کن راجبش

مدیون حیون نشی با نگهداری غلط 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

اگر وحشیه حتما آزاد کن بره نگه ندار

ولی اهلی بود یا نگه دار با تمام اصولش 

یا از طریق اون پیجی که گفتم واگذار کن بره دست یه صاحب دلسوز 

‌من دارم غذاش پادووان بهش به هیچ عنوان  غذای خونه نده سیب و هویجو و خیار بده و جوانه گندم هفته ای یه دفعه یک بنده انگشت سینه مرغ ابپز کن بده بهش سفیده تخم مرغ بده بهش ابپز اصلا روغن نزن تو خونه ام درش بیار بیرون میمیره نیاری بیرون 

برام فرستاد یه قلب بنفش💜 شاید میخواد اون بازم بزاره سر به سرم♡وزن شروع7۸☆وزن فعلی☆۶۴☆وزن هدف ۵۶

من مرغ مینا دارم و معمولا اگه سوالی برام پیش بیاد از دکتر وحید شمس نصرتی کمک میگیرم؛ ایشون دکتر کلینیک دامپزشکی آستانه اشرفیه هستن که تلفنی هم مشاوهره میدن! توی سایتشون هم مطالب خوبی برای نگهداری مرغ مینا میذارم که میتونید برید بهش سر بزنید.