alirezajoonam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5154 عنوان طلا 135 بازدید | 15 پست بچها بنظرتون طلا میادپایین یا نه من میخام النگوهامو بفروشم ماشین بخریم 👨👩👧👦😁😁😁😁 1400/01/18 | 16:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 33992 جمعه هم جلسه استاگر دلار افت کنهحتی جهانی بره بالا. باز تو ایران بخاطر دلار میاد پایین
alirezajoonam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5154 جمعه هم جلسه است اگر دلار افت کنه حتی جهانی بره بالا. باز تو ایران بخاطر دلار میاد پایین یعنی احتمالش هست بیاد پایین اره 👨👩👧👦😁😁😁😁
بهارکبانو عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 8804 اره میادهفته دیگه دلار کمتر میشه که متقابلا طلا هم ریزش داره
alirezajoonam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5154 اره میاد هفته دیگه دلار کمتر میشه که متقابلا طلا هم ریزش داره ممنونم گلم بدبختی اینه ماشین فوق العاده گرون شده هرچیم جمع میکنیم دوباره گرونتر میشه منم گفتم تا طلا نیومدهپایین برم بفروشم بتونیم ماشین بخریم 👨👩👧👦😁😁😁😁
زندگیمووون عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 5102 جمعه هم جلسه است اگر دلار افت کنه حتی جهانی بره بالا. باز تو ایران بخاطر دلار میاد پایین فوقش سه چهار تومن دلار پایین میاد که اونم زیاد اثری رو طلا نمیذاره چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 33992 یعنی احتمالش هست بیاد پایین اره الان تقریبا یه ماه و نیم حدود ۵۰ هزار تومن میره بالا و میاد پایین نه بیشتر.ولی این بدونین چون شما میخواین ماشین بخرین اگر مثلا بعد انتخابات بره بالا. صد درصد ماشین هم میره بالا.ولی در کل تا انتخابات همین نوسان.نه خیلی بیشتر و حتی ممکن بیشتر بیاد پایین.ولی بعد انتخابات الله اعلم
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 33992 فوقش سه چهار تومن دلار پایین میاد که اونم زیاد اثری رو طلا نمیذاره یه زمونی دلار ۲۰۰ تومن بالا میرفت ، دلار فروش ذوق مرگ میشد .الان خیلی راحت میگیم سه ، چهار تومن.چرا قبل عید تا ۹۲۰ اومد طلا
alirezajoonam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5154 الان تقریبا یه ماه و نیم حدود ۵۰ هزار تومن میره بالا و میاد پایین نه بیشتر. ولی این بدونین چون شما ... واقعا ادم نمیدونه چیکار کنه ساعت به ساعت همه چی گرون میشه 👨👩👧👦😁😁😁😁
بهاردلربا عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 7461 کاری با قیمت اینا ندارم ولی طلاتو نفروش فردا شوهرت اصلا براش مهمم نمیشه از خود گذشتگیت
بهارکبانو عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 8804 ممنونم گلم بدبختی اینه ماشین فوق العاده گرون شده هرچیم جمع میکنیم دوباره گرونتر میشه منم گفتم تا طلا ... ببین شنبه قیمت جدید دلار میاد مطمئن باش ماشین هم ارزون تر میشه همه چیز بستگی به جلسه جمعه داره دیگه توافق بشه ریزش شدیدی داریم داخل همه چیز گول این دلال ها رو نخور که میگن حالا یه ذره پایین میاد و... نه اصلا اینجوری نیست گولشون نخور
alirezajoonam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5154 کاری با قیمت اینا ندارم ولی طلاتو نفروش فردا شوهرت اصلا براش مهمم نمیشه از خود گذشتگیت نه عزیزم اینطور نیست تا حالا 3بار کل طلاهامو فروختم بعد قسطی میده بهم مندجمع میکنم دوباره میخرم براخونه که فروختم 3دنگ زد به اسمم. 👨👩👧👦😁😁😁😁
alirezajoonam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5154 ببین شنبه قیمت جدید دلار میاد مطمئن باش ماشین هم ارزون تر میشه همه چیز بستگی به جلسه ج ... انشاءالله عزیزم خداکنه ارزون بشه واقعا زندگی کردن سخت شده 👨👩👧👦😁😁😁😁
بهاردلربا عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 7461 نه عزیزم اینطور نیست تا حالا 3بار کل طلاهامو فروختم بعد قسطی میده بهم مندجمع میکنم دوباره میخرم براخ ... اینطوری خوبه بی ارزش نده بهش والا جز یه ادم کم عقل چیزی نمیبینه
alirezajoonam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5154 اینطوری خوبه بی ارزش نده بهش والا جز یه ادم کم عقل چیزی نمیبینه میفهمم چی میگی گلم منم الان دلم نمیحاست بفروشم چون تا بیام بخرم معلوم نیست چی میشه ولی پسرم این وسط غصه ماشین میخوره ماشین قبلیمونو 60تا میخرن 50تام وام گرفته بازم نمیشه ماشین خوبخرید😭 👨👩👧👦😁😁😁😁