2777
2789

منم دقیقا مث توهم ولی سه روز پیش اصلاح کردم صابون زرد چوبه یه جوشم نزدم باورم نمیشه هنوز منتظرم جوش بزنم خخخخخ

پسرم دنیای منه😍😍😍منو باباش میمیریم براش🥰دنیای من تو چشماتون خلاصه میشه خداجونم هر لحضه بیشتر از قبل خوشبختمون کن یه مادردهه هشتادی💞🤱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دقیقا مث توهم ولی سه روز پیش اصلاح کردم صابون زرد چوبه یه جوشم نزدم باورم نمیشه هنوز منتظرم جوش ...

من ۲۹ اسفند اصلاح کردم تا ۱۲ فروردین ی دونه جوشم نزدم الان فک کنم موها دارن رشد میکنن صورتم شده جاده خاکی

اونقد خواهر شوهرم به روم اورد صد بار تکرار کرد اصلاح نکن صورتت حساسع مگ‌مجبوری منم ناراحت شدم موندم چکا کنم

لیزر نمیتونی بکنی؟

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹
من ۲۹ اسفند اصلاح کردم تا ۱۲ فروردین ی دونه جوشم نزدم الان فک کنم موها دارن رشد میکنن صورتم شده جاده ...

اگه موهاش کمه

اصلاح نکنی بهتره

منم ی بالا ابرو بندمیندازه ی روز بعدش جوش ریزه میزنه

من هم همین مشکل رو داشتم. اولا که بعد اصلاح سریع برو با یخ سردش کن و با گلاب بشور یا با خیار صورتتو خنک کن. بعدشم با ژیلت کوتاه کن، دکتر پوست به من گفت با ژیلت کوتاه کنم. البته الان لیزر کردم خیلی راحت شدم