2789

ببین اینجوری نیازمند پیدا نکن جایی هم نده که به دستشون برسونن 

اطراف تهران یا محل های جنوبی تهران واقعا نیازمندن حتی یه سری جاها اصلا آب ندارن

ای کاش جون مرگ بشم خسته شدم 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به مراکز خیریه یا مساجد مراجعه کنید، تا دلتون بخواد نیازمند واقعی معرفی میکنن. مثلا خیریه آستان قدس رضوی در تهران. آبشار عاطفه ها و...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
به مراکز خیریه یا مساجد مراجعه کنید، تا دلتون بخواد نیازمند واقعی معرفی میکنن. مثلا خیریه آستان قدس ...

عزیزم پک غذایی آماده هست و رسیده دستمون و میخوایم امروز ارسال کنیم برای کسی 

بخاطر همین تاپیک زدم که اگر کسی هست راهنمایی کنید امروز بفرستم

عزیزم پک غذایی آماده هست و رسیده دستمون و میخوایم امروز ارسال کنیم برای کسی  بخاطر همین تاپیک ...

باشه! بازم فرقی نمیکنه. اینجا مگه چند نفر معرفی میشه؟ 

شما از نت تلفن خیریه آستان قدس، مثلا شعبه شهر ری رو در بیار، سرعت عملشون بسیار بالاست. 

من یه خانواده ای رو معرفی کردم که خونشون سوخته بود، در عرض یکی دو ساعت، یکی رو فرستادن وضعیت رو بررسی کنه، لیست اقلام تهیه کنه و به دستشون برسونه. اگر محل خاصی مد نظرتونه که مستقیم بدید، باز از نظر امنیتی برای خودتون بهتره که از خیریه بپرسید. 

مثلا این تلفن برای مسجد الزهرا حوالی مینی سیتیه که خیلی ساله فعالیت دارن و من خودم براشون چندبار توزیع کردم.

02122448189

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟