2777
2789
عنوان

همسر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 51 پست
نذر صلوات و نذر ترک گناه خوبه امتحان کنید

جواب میده ؟ 

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  
اره عشقم جواب گرفتم خودم

خداروشکر پس انجام میدم 

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر باید ۲۸سال به بالا ازدواج کنه که هم بتونه بر احساساتش غلبه کنه و هم بتونه زندگیشو اداره کنه من ...

دوست عزیزم حرفت و زیاد قبول ندارم 

اینکه میگی ازدواج تو سن پایین ادم و عصبی می‌کنه اصلا اینطور نیست بستگی به رفتار و دوست داشتن طرف مقابل 

وواقعا  تاثیر  داره ؟

چند سالته؟ الکی نگران نباشید دوست من 37 سالگی ازدواج کرد و خیلی هم راضیه و خوشبخت شوهرشم خوب و خونسرد و پولدار

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓
دوست عزیزم حرفت و زیاد قبول ندارم  اینکه میگی ازدواج تو سن پایین ادم و عصبی می‌کنه اصلا اینطور ...

منم با حرف شما موافقم 

منم خیلی گریه میکنم  اشکالی نداره خدا بزرگه

قربون خدا برم کاش یکم هم یه نیم نگاهی به دل ماهم نگا میکرد 😖

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

منم مثل تو بودم دختر خوب،یبار به توصیه یه نفر که میگفت دورکعت نماز حاجت زیر اسمون تو ظهر عاشورا بخونم وبعد از نماز، زیارت عاشورا بخونم ولی قسمت لعن هارو ۱۰۰مرتبه تکرار کنم و بعد از زیارت تسبیحات حضرت فاطمه خوندم

خداااشاهده هرچی تو قنوت اون نماز از خدا خواستم برآورده شد ،سه ماه بعدش همسرم اومد خواستگاریم،همون معیارهایی که میخواستم تو شوهرم بود،یادت باشه تو با حساب کتاب زمینی دعا میکنی از خدا بخواه از فضلت به تو ببخشه،صبور باش اون لحظه موعود برای توهم اتفاق میوفته با بهترین شکل ممکن که تو باورت نگنجه

چند سالته؟ الکی نگران نباشید دوست من 37 سالگی ازدواج کرد و خیلی هم راضیه و خوشبخت شوهرشم خوب و خونسر ...

وای خدا کنه زودتر  ازدواج کنم 

ااشکالی نداره توبه کنید 

توبه چی گلم .

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

دوست عزیزم حرفت و زیاد قبول ندارم  اینکه میگی ازدواج تو سن پایین ادم و عصبی می‌کنه اصلا اینطور ...

آره دوست داشتن مهمه،ولی وقتی سن کم بچه دار شی و بچه بزرگ کنی این خودش مشکل بزرگیه،،ولی کلی گفتن سن ۲۸سال برا ازدواح ایده آله،ذهن پخته تر میشه قدرت تصمیم گیری بهتره،

فروش آنلاین محصولات آرایشی (خارجی مارک)از بهترین برندهای دنیا  
اره عشقم جواب گرفتم خودم

سوره ی حشر رو بنویسیم؟ 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
منم مثل تو بودم دختر خوب،یبار به توصیه یه نفر که میگفت دورکعت نماز حاجت زیر اسمون تو ظهر عاشورا بخون ...

حتما باید روز عاشورا باشه؟؟ 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️