2777
2789
عنوان

همسر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 51 پست

اوووف منم خسته شدم ۲۹سالمه تازه یه خواهر بزرگتر از خودم دارم که ۳۱سالشه خانوادم میگن تا اون ازدواج نکرده تو نمیتونی ازدواج کنی. گناه من چیه که باید به پایه خواهرم بسوزم 😔

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

اوووف منم خسته شدم ۲۹سالمه تازه یه خواهر بزرگتر از خودم دارم که ۳۱سالشه خانوادم میگن تا اون ازدواج ن ...

فک کنم باید چله ایت الله حق شناس  رو بگیریم 

چون محال رو ممکن  میکنه 

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش سن ازدواج ام رو میدونستم 

منم یه زمانی مثل تو بودم 

واقعا از خدا خواستم و سر نمازام دعا میکردم و از ته قبلمم ایمان داشتم که خدا صدامو میشنوه و جوابمو میده 

الان همسرم خوبه خداروشکر

نمیگم همه چی تمامه ، نه ولی کنارش احساس آرامش دارم خیلی 

خداااااجوووونم بابت همه چیز شککککرت،عاشششقققتم

دختر باید ۲۸سال به بالا ازدواج کنه که هم بتونه بر احساساتش غلبه کنه و هم بتونه زندگیشو اداره کنه

من هفده سالگی عقد کردم،الان اگه برگردم عقب هیچوقت این کار اشتباهو انجام نمیدادم،چون اصلا نوجوونی نکردم و همش باید مث زنای سن بالا زندگیمو اداره میکردم،،ازدواج در سن پایین آدم رو عصبی و کم حوصله میکنه،چون دختر  در سن پایین ظرفیت مشکلات زندگی رو نداره

فروش آنلاین محصولات آرایشی (خارجی مارک)از بهترین برندهای دنیا  
سوره حشر رو بنویس بر کاغد قایم کن تو خونتون با اعراب عربی قانون جذب بخون جذب کنی تجسم کن برا خودت ...

وواقعا 

تاثیر  داره ؟ 

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  
منم ۳۳ سالمه تحصیل کرده و کارمندم. دوست دارم ازدواج کنم.ولی کووو خواستگار🙁

وای خواستگار 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فک کنم باید چله ایت الله حق شناس  رو بگیریم  چون محال رو ممکن  میکنه

خیلیا میگن سخته .انقد چله برداشتم نشده . گاهی انقد بحال بخت خودم زار زار گریه میکنم 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

سلام خوبی من شنیدم که میگن این آیه خوبه برا ازدواج  یا جامع الماس لیون لا ریب فیه آن الله لا ی ...

دستتون درد نکنه 😘😘😘😘😘😘

خیلیا میگن سخته .انقد چله برداشتم نشده . گاهی انقد بحال بخت خودم زار زار گریه میکنم 

ااشکالی نداره توبه کنید 

منم خیلی گریه میکنم 

اشکالی نداره خدا بزرگه 

من 114 صلوات نذر حضرت ابالفضل  کردم  114 تا قبل بعد حاجت گرفتم  هم 114 تا و جواب گرفتم البته با خلوص نیت و یقین بخون 

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓