2777
2789
عنوان

ﻳﻚ ﻧﻆﺮ ﺳﻨﺠﻲ

403 بازدید | 14 پست
ﻛﻲ اﻳﻦ ﺷﺒﻬﺎ ﺭﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪاﺭﻩ و ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺷﺖ اﻳﻦ ﺷﺒﻬﺎ اﺻﻼ اﻳﺮاﻥ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺭاﺳﺘﺸﻮ ﺑﮕﻴﻦ ﻣﻴﺨﻮاﻡ ﺩﺭﺻﺪﻣﺮﺩﻡ و ﺑﺪﻭﻧﻢ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻳﺎ اﺻﻼ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺗﻮ ﻣﺠﺎﻟﺲ ﺷﺮﻛﺖ ﻛﻨﻪ ﻣﻤﻨﻮﻥ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این شبها رو دوست دارم. ولی معتقد نیستم تمام این دو ماه رو باید گریه کنم. شاید الان از خنده ریسه برم و یه ساعت دیگه باشنیدن صدای عزاداری گریه کنم.

من کلاً دوست ندارم از ایران واسه مهاجرت برم ولی مسافرت رو دوست دارم

منظورم این نبود که کلا ایران نباشید مثلا برای این که این رورها نباشید یک مسافرت فرید چون الان اون طرف ها هم بعضی جاها جشنهای کریسمسشون شروع شدهو همه تو شادی هستند

مــــــــــــــــــــــــــــــن! دقیقاً اینطوریم که گفتی یعنی میام تو خیابون (دنبال کارام) حالم بد میشه تو عمرم توی این شبا بیرون نرفتم برای دیدن چیزی!!والبته وقتایی که مجبور بودم برای کاری بیرون برم(خیلی بندرت پیش اومده ) از شنیدن صداها و دیدن سیاهپوشا فقط استرس و ترس بر من مستولی شده نه حس دیگه ای از بچگی ازین مراسم استرس عایدم میشد دست خودم نیست یه حس غریزیه فکر کنم
خاله خااااانوم

1392/8/21 11:38 ق.ظ

منم با قمه زنی واین کارا جاهلیت مخالفم اما اصل عذاداری رو نمیشه انکار کرد اونا از عذاداری ما برای امام و اگاهی مردم میترسن

جـــــــــــــــــدی میگی؟؟؟؟این اونا کیا هستن خانووووووم؟