2777
2789
عنوان

کدوم کلاسو برم؟؟؟

238 بازدید | 22 پست

۱۴ سالمه میخوام یکی از این کلاسارو برم ولی اصلا نمیدونم کدومو دوست دارم برم 

مثلا چن روز پیش گفتم میخوام برم عکاسی بعد فرداش پشیمون شدم گفتم ولش کن دوباره دیروزم گفتم برم مجسمه سازی بازم گفتم ولش کن😐

نمیدونم چمه

ولی خب میخوام ی کلاسی برم ک بتونم ازش درامدم داشته باشم سرگرمم کنه

ی چن تا گزینه مدنظرمه ب نظرتون کدومو برم ک واسه سرگرمی و روحیه‌م خوب باشه و مثلا  هم زمان با رفتنش یا بعد تموم کردنش درامدم داشته باشم ازش

شنا ، عکاسی ، مجسمه سازی ، باشگاه ، آرایشگری ( مثلا آموزش بافت مو و اینا ) ، 

اینا مدنظرمه شما هم اگه میشنهاد دیگه ای دارین بگین .

باردارنیستم تیکر رسیدن ب اهدافمهههه♥😍    بهترین زندگیو خودم با دستای خودم میسازم چون من لایق بهترینهاااام💪❤  روزای خوبو میسازم😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از همش اگه دلت بخواد و توش حرفه ای شی و عرضشو داشته باشی میتونی کسب درامد کنی

ولی فکر کنم احتمال کسب درامد از ارایشگری بیشتره

من خودم بودم عکاسی رو میرفتم . چون دوسش دارم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
عکاسی خیلی خوبع  اما خب خستگی خودشم دار هرینشم بالاس

عکاسی اگه برم بعد اگه بخوام کسب درآمد کنم درامدش خوبه؟

باردارنیستم تیکر رسیدن ب اهدافمهههه♥😍    بهترین زندگیو خودم با دستای خودم میسازم چون من لایق بهترینهاااام💪❤  روزای خوبو میسازم😍😍
ار خیلی  حتی اگ تو اتیلع هم کار بگیری عالیه

بعد اگه نخوام تو آتلیه کار کنم دیگه چ جوری میتونم باهاش کار کنم؟

باید ببینی هدفت چیه و بر اساس هدفت یکیشون را انتخاب کنی

خودم بین شنا و عکاسی و آرایشگری موندم هرسه تاشو دوست دارم ، ب نظر شما کدوم بهتره؟ اخه نمیخوام برم بعد ب بدردم نخوره میخوام ی چیزی برم ک مفید باشه

برای کسب درآمد ب نظرتون کدوم بهتره؟

ی لاین از ارایشگری

مثلا با بافت و شنیون شروع کن بعد دوره های رنگ و لایت برو عالی میشه

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد