2777
2789
عنوان

دوست دختر قبلی شوهرم 😵

| مشاهده متن کامل بحث + 14768 بازدید | 520 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میگن پشتتیم با اینکه واسه اینکه باهاش ازدواج کنی رومون وایسادی  هر تصمیمی بگیری حمایتت میک ...

سریع اسم طلاق نیار سر بچه بازی

این مشکلاتی که گفتی درست میشه

رو خودت کار کن

زیاد دم دستش نباش

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
فداتشم ن من متولد ۷۸ ام  تو ۷۹

خودتو مشغول کن

ورزش 

زبان

درس

فهمیده زیادی وابستش شدی

به شوهرت حق میدم منم از ادمایی که زیاد وابسته شن خوشم نمیاد، دوس دارم تعادل وجود داشته باشه تا برام جذابیت داشته باشه طرف مقابلم

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
امضات خیلییییییی زیباست گریم گرفت    

عزیزم😍😘

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

اسی رفتم تاپیکای قبلیتو خوندم دستی دستی چرا خودتو بدبخت کردی دختر چقدرم بی اعصابی.... در کل چهرتو دیدم حیف تو حیف. انشالله خدا زندگیتو درست کنه آرامش بهت بده ولی تا اوضاع درست نشده بچه دار نشیااااا عزیز دلم 

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
اره میگن پشتتیم با اینکه واسه اینکه باهاش ازدواج کنی رومون وایسادی  هر تصمیمی بگیری حمایتت میک ...

اسی شما سنی نداری

خوشبختانه خانواده خوبی هم داری

از تاپیکهات متوجه شدم شاد و خوشحال نیستی

یه جا خوندم که تحمل کردن، دروازه جهنمِ

ببین توی این سن درگیر چه موضاعاتی شدی

چنین شوهری که حاضر به صحبت کردن نیست، مطمئن باش مشاوره هم نمیره

دلت به حال جوونی و شادابی خودت بسوزه

😂😂😂 قیافه ک مهم نیست  مهم شعور نداشتشه ولی زشت هم نیست معمولی به بالاست  ب قران روانی ...

اگه مهم نبود ک شما نمیگفتی من از دختره خوشکلترم و فلان . پس مهمه

اول شخص مونث