2777
2789
عنوان

وام ازدواج، چهارمحال بختیاری

212 بازدید | 23 پست

بچه ها وام ازدواجمونو میخایم بگیریم ضامن نیس 

کسی از چهارمحال هس بتونه چهارتا ضامن پیدا کنه (دوتا بازاری، دوتا کارمند 

چهارتا هم باید دسته چک داشته باشن) واسمون پنجاه تومن از وامم میدیم خودش قسطاشم یجوری برنامه ریزی میکنیم 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
وام ازدواج ۴ تا ضامن میخواد؟؟؟ خیلی سخته ک

اره خیلیی 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام ازدواج ۴ تا ضامن میخواد؟؟؟ خیلی سخته ک

دوتا ضامن خریدیم شانسمون دسته چک ندارن

ما اقدام کردیم همه بانکا سایتش واسه ثبت نام بسته بود، مبلغ وام شما چقده؟

200

کدوم بانک اقدام کردین؟ ملی خیلی سخت میگیره ها

ملی رفتیم

پنجاه تومن را میدی به طرف ک ضامنت بشه؟؟؟ یا خودش قسط پنجاه تومنش را باید بده؟؟

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
میگن هنوز بخش نامه به بانکا نیومده که... چجوریه

چرا اومده تو سایت برید مبلغ تون مشخصه فکر کنم ایشون زیر ۲۵ و ۲۳ اند

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
پنجاه تومن را میدی به طرف ک ضامنت بشه؟؟؟ یا خودش قسط پنجاه تومنش را باید بده؟؟

60 یا 50 میدیم خودش قسطارو بده 

فقط میخایم ضامنارو پیدا کنه واسمون 😭

اره خیلیی 

این دوره زمونه کمتر کسی ضامن میشه ...‌ فامیلی .... کسی نیست....

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
60 یا 50 میدیم خودش قسطارو بده  فقط میخایم ضامنارو پیدا کنه واسمون 😭

اونوقت جی میدید ضمانت ک اقساطتون را سر وقت بدید؟؟ و ی چیز دیگه فقط از استان خودتون قبول میکنه ضامن یا نه؟

60 یا 50 میدیم خودش قسطارو بده  فقط میخایم ضامنارو پیدا کنه واسمون 😭

مگه ضامن قبول میکنه همچین چیزی رو،،،، ضامن ی مبلغ از وام رو ( که درصدش تو بازار مشخصه و من اطلاعی ندارم) برای خودش ورمیداره و به اقساطش کاری نداره

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...