2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

29 بازدید | 7 پست

بچه ها من ماه سوم اقدام باردلرب هستم وپاپ اسمبر وسنو وهمچیمم سالم بود منتهی تا ماه دوم ک پریود شدم و ماه قبل چندروز عقب زدم اما بازشدم حالا این ماه از الان انگار حالت تهوع دارم و واژنم و شکمم درد میکنه از طرفی میگم برم دکتر بگم دارو بده زودترباردار شم راستی سنم ۲۰ ساله و ۸ ماه عروسی کردم بنظر شماچیکارکنم

ممکنه باردار باشی

من هم از همون روز اول بارداری زانو هام و انگشتان درد میکرد و حالت تهوع داشتم.. البته شک نکرده بودم باردار باشم وقتی فهمیدم تازه یادم افتاد من چند وقته اینطور ی بودم 

اگه باردار بودی که مبارکه

اگه نبودی فعلا اقدام نکن.. یه چند سال خوش باش

من زود بچه اوردم و الان حس میکنم خودم اصلا وقت نکردم با همسرم خوش بگذرونم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ممکنه باردار باشی من هم از همون روز اول بارداری زانو هام و انگشتان درد میکرد و حالت تهوع داشتم.. ال ...

مامان منم میگ میگ بذار ۲۵ شو بعدچیه زودبچه بیاری میگ خوش بگذرون نمیدونم من شوهرم اصرارداره چون خودش ۳۱ ساله ۱۱ سال ازم بزرگتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز بیست سالته عجله ای نیس برا مادر شدن

چون بعد اون دیگه باید کلا مراقب رفتارت باشی.. زود عصبی نشی.. بذاری بچه ات بریزه بپاشه کثیف کاری کنه

باردار میشی بعدش شیر میدی شبها نمیتونی بخوابی.. بعدش باید تا ۷ سالگی بذاری هرکاری دوست داره انجام بده به غیر از کارهایی که به خودش یا بقیه آسیب میزنه و خطر داره

وگرنه اعتماد به نفسش کم میشه

بذار چند سال بگذره وقتی دیگه فک کردین یکی بیاد یکم جو خونه عوض شه،بعد باردار شو

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
هنوز بیست سالته عجله ای نیس برا مادر شدن چون بعد اون دیگه باید کلا مراقب رفتارت باشی.. زود عصبی نشی ...

مرسی عشق دلم تااالان اینجوری نگاه نکرده بودم حرفات کاملا منطقیه من بشدت روتمیری حساسم حالا فک کن مثلا بجه خودم بیاد  یا حتی مسافرت دوتایی نرفتیم

مامان منم میگ میگ بذار ۲۵ شو بعدچیه زودبچه بیاری میگ خوش بگذرون نمیدونم من شوهرم اصرارداره چون خودش ...

خب ۱۱ سال بزرگتر باشه

ایشون که دیر ازدواج کردن چه اشکال داره یه چند سال دیرتر پدر شن

بعدشم تو جامعه ما مردا فک میکنن من فقط باید یه بچه داشته باشم،مراقبت ازش،شیردهی اش،شب بیداری هاش،قطع شیر شب،درد دندون در اوردنش ، مریضی بعد واکسن هاش، از شیر گرفتنش، از پوشک گرفتنش، حوصله داشته باشی برای شیطنت هاش، بازی کردن باهاش، پارک بردنش، مریض شدن هاش، مدرسه ثبت نام کنی، به درسهای برسی

همه اینارو وظیفه زن میدونن

خداروشکر همسر من واقعا کمک میکنه هاااا ولی همیشه از طرف فامیل و دوستانش مورد تمسخر

واقعا مردا فکر نمیکنن خب من هم پدرشم 

پس اولا تو باید آماده بشی برا همه این چیزایی که گفتم و چیزایی که یادم رفت بگم.. چون وسط راه حتی نمیتونی پشیمون بشی که چرا بچه اوردم

بعدشم قبل اینکه باردار بشی بشین بنویس چه کارهایی برای بچه لازمه و به شوهرت بگو که نصف این کارها وظیفه شماس

بچه مال پدرشه، شناسنامه اش به اسم اونه.. اگه خواستن برا چیزی نظر بدن، فقط نظر پدرش مهمه

چون فک میکنن پدر عاقل تره.. خب عاقل باید شب هم بیدار بمونه چون بچه اش از درد دندون نمیتونه بخوابه و داره جیغ میکشه

من زود بچه اوردم و چون دوست داشتم فاصله سنی بچه هام زیاد نباشه.. دومی رو بعد ۱۷ ماه باردار شدم

الان ۲۵ سالمه.. یه بچه از دست دادم.. دک تا بچه هم دارم بزرگ میکنم.. تو شهر غریب

بعدشم مطمئن باش وقتی بچه دار شدی اگه بچه ات رو  بذاری پیش مادرت یا مادر شوهرت همش میگن بچه فلانی همیشه پیش ماس.. تازه بد تربیت میشه 

پس به همه پیش کامل فک کن

مرسی عشق دلم تااالان اینجوری نگاه نکرده بودم حرفات کاملا منطقیه من بشدت روتمیری حساسم حالا فک کن مثل ...

من هم رو تمیزی حساس بودم.. فرش هام کرم رنگ..  الان حتی فرصت نمیکنم با شامپو فرش تمیز کنم

گاهی رنگشان به سرمه ای میزنه بس که کثیف میشه

همش با خودم میگم اینجا خونه بچه هام هم هست،اونا دیگه خونه خودشون راحت نباشن کجا باید راحت باشن

قبول دارم مادر شدن آدم رو کامل میکنه و دید ات به دنیا عوض میشه

ولی بهتره اول یه سفر بری یا ببخشید اینو میگم ولی یه حموم دوتایی بدی بعد

واقعا بعدش که بچه میاد،میگی الان فصل سرماس بچه سرما میخوره کجا بریم؟

الان فصل گرماس،بچه گرما زده میشه نمیشه رفت

الان بچه خوابه..  الان بچه نوبت واکسن داره.. داره دندون درمیاره.. پوشکش رو چطوری عوض کنم جای غریب و ....

این پوشک عوض کردن هم که انگار فقط بچه توئه،تو باید یه جا پیدا کنی که زود عوض شه و پاهاش نسوزه 

پس از همین الان پوشک رو هم به همسرت بگو.. بگو من ۹ ماه تنهایی تو شکمم نگهش میدارم

قبول دارم تو هم فکرت مشغول که بچه حالش خوبه یا من حالم خوبه.. ولی قبول کن من خودمم فکرم مشغول میشه

ولی بعد زایمان باید به عنوان پدر نصف کارهای مربوط بعد بچه رو تو انجام بدی

اگه قبول نکرد لااقل یه چند سال راحتی و خوش میگذرونی

من هم رو تمیزی حساس بودم.. فرش هام کرم رنگ..  الان حتی فرصت نمیکنم با شامپو فرش تمیز کنم گا ...

چشم خاهری حتماااا همین و بهش میگم حرفات همه درستهههه مرسی عشق دلم