خب ۱۱ سال بزرگتر باشه
ایشون که دیر ازدواج کردن چه اشکال داره یه چند سال دیرتر پدر شن
بعدشم تو جامعه ما مردا فک میکنن من فقط باید یه بچه داشته باشم،مراقبت ازش،شیردهی اش،شب بیداری هاش،قطع شیر شب،درد دندون در اوردنش ، مریضی بعد واکسن هاش، از شیر گرفتنش، از پوشک گرفتنش، حوصله داشته باشی برای شیطنت هاش، بازی کردن باهاش، پارک بردنش، مریض شدن هاش، مدرسه ثبت نام کنی، به درسهای برسی
همه اینارو وظیفه زن میدونن
خداروشکر همسر من واقعا کمک میکنه هاااا ولی همیشه از طرف فامیل و دوستانش مورد تمسخر
واقعا مردا فکر نمیکنن خب من هم پدرشم
پس اولا تو باید آماده بشی برا همه این چیزایی که گفتم و چیزایی که یادم رفت بگم.. چون وسط راه حتی نمیتونی پشیمون بشی که چرا بچه اوردم
بعدشم قبل اینکه باردار بشی بشین بنویس چه کارهایی برای بچه لازمه و به شوهرت بگو که نصف این کارها وظیفه شماس
بچه مال پدرشه، شناسنامه اش به اسم اونه.. اگه خواستن برا چیزی نظر بدن، فقط نظر پدرش مهمه
چون فک میکنن پدر عاقل تره.. خب عاقل باید شب هم بیدار بمونه چون بچه اش از درد دندون نمیتونه بخوابه و داره جیغ میکشه
من زود بچه اوردم و چون دوست داشتم فاصله سنی بچه هام زیاد نباشه.. دومی رو بعد ۱۷ ماه باردار شدم
الان ۲۵ سالمه.. یه بچه از دست دادم.. دک تا بچه هم دارم بزرگ میکنم.. تو شهر غریب
بعدشم مطمئن باش وقتی بچه دار شدی اگه بچه ات رو بذاری پیش مادرت یا مادر شوهرت همش میگن بچه فلانی همیشه پیش ماس.. تازه بد تربیت میشه
پس به همه پیش کامل فک کن