2777
2789
عنوان

پیشگویی

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 503 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا من دوساعت دیگه از صفحه دوم همه رو جواب میدم میخام ناهار درست کنم 

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
@shirbreng    

هوممم تو باید زیاد اهل مطالعه باشی و اینکه خیلی آدم تو داری هستی بعضی وقتا ولی از صحبت با بقیه لذت میبری اینم بگم آدم موفقی هستی و میشی فقط حس میکنم زندگی ارومی نخواهی داشت 

😐
رای آره  ولی احتمالش کمه چون کسی لابی میکنه .مشکل مالیتونم حل میشه بهمن ماه یه اتفاقی تو راهه ک ...

احتمالش کمه رای بیاره؟؟؟؟. کی مشکل مالیمون حل میشه؟؟. سر چه کاری میره؟؟.    چه اتفاقی؟؟؟؟؟ دیگه از زندگیم چی حس میکنی

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
میگم من به عشقم میرسم؟اگه نمیرسم چرا؟ رنگ چشاش؟توی چه ماهی به دنیا اومده؟

بهت گفتم نمیرسی رنگ چشام رنگیه دیگه حالا آبی سبزشو نمی‌دونم اون تروو برای خودت نیمخواد خام نشو 

😐

ابجی😔

میشه بگی من با یه مرد مذهبی ازدواج میکنم یا بی اعتقاد یا معمولی؟؟؟تورو خدا بگو بنظرت مرد ایندم چجوریه

و اینکه پیمان ..اگه ازش جدا شم اتفاق بدی میوفته؟؟؟

معجزه رخ خواهد داد...🌱
هوممم تو باید زیاد اهل مطالعه باشی و اینکه خیلی آدم تو داری هستی بعضی وقتا ولی از صحبت با بقیه لذت م ...

ایولللل دو  خطه اول کاملا درستتتتتتتت اره الانم زندگی ارومی ندارم🤦🏻‍♀️

من به این نام کاربری تعلق ندارم.
بهت گفتم نمیرسی رنگ چشام رنگیه دیگه حالا آبی سبزشو نمی‌دونم اون تروو برای خودت نیمخواد خام نشو 

جدی؟یکم از خودم بگو حس میکنی چجوریم؟در آینده با کی ازدواج میکنم و خوشبخت میسم؟

تا همیشه دورت میگردم❣💫
ابجی😔 میشه بگی من با یه مرد مذهبی ازدواج میکنم یا بی اعتقاد یا معمولی؟؟؟تورو خدا بگو بنظرت مرد این ...

جدا شدن یا نشدن بستگی به خودت داره بعدش زندگیتو چجوری بسازی جانا...اینقدر از این آدما مین تو زندگی و میرن واست اهمیت نداشته باشه فقط خوودت مهمی و خوودت...عزیزمممم..🤪🤩

نمیدونم شاید من خیلی بی احساسم بود و نبود کسی برام مهم نیست اصن جیییییییغ😂