2777
2789
عنوان

پیشگویی

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 503 پست
میان امسال 

خودم حس میکنم زن داییم راضی نیست درسته ؟؟؟؟ابجی باهم ازدواج کنیم خوشبخت میشیم؟؟؟🥰🥰🥰

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال شما تلاشی نکردی ک بشه گفت دولتی قبول میشی ی رشته معمولی و دانشگاه خوبی نیس بزار سال بعد مشکلات ...

اره دقیقاااا

بنظرت با پیمان ازدواج میکنم یا غریبه؟

و اینکه چند سال دیگه

معجزه رخ خواهد داد...🌱
درست بود دیگه نبود ؟؟؟ اگه ببینمش میتونم دقیق بگم ولی حس میکنم باید تو شیش ماه اول سال باشع 

نمیدونم درسته یا نه آخه بچه مثبتیه

نه اذرماهیه

یه چیزی درباره خودم بگو⁦❤️⁩

زندگی چقدر شبیه ماسولست،سقف خیال یکی کف روزمرگی یکی دیگست✨
سورمه ای آبی یا صورتی ....زمستون گمونم آرهدمیرسی تو بهار ازدواج مزکنید ولی مشکلات دارین واینکه عشقت ...

درسته 

بهار سال اینده؟؟ 

مخالفت خانواده ها جند وقت طول میکشه گلم؟ عشقم میره اونجا؟؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
واسه منم لطفا بگووو...تا حالا چندبار پرسیدم...من کی ازدواج میکنم؟؟هرچی از خصوصیات ظاهری و اخلاقیش می ...

من ظاعرشو دیدم ک بگم ؟ والا تو ک آدم خوش سلیقه ای هستی حتما باید پسری ک انتخاب می‌کنی باب میلت باش و قیافش خوبه نمیشه گفت بد و اینکه زود عصبی میشه ولی مهربونه و زود خاموش میشه 

😐