2777
2789
عنوان

خواستگار..

312 بازدید | 37 پست

سلام خانوما..خواهش میکنم خاهرانه منو راهنمایی کنین.🤕

من ۲۲ سالمه و تک فرزندم ۲ سالم که بوده بابام فوت میشه و مامانم بخاطر من دیگه ازدواج نکرد...تعریف از خود نباشه خواستگار زیاد دارم اما خوب دوست نداشتم زود ازدواج کنم...

الان ی خواستگار دارم تقریبا اشناست سنتی هم خواستگاری کردن پسر بدی نیست ولی خوب اونجوری هم نیست که بگم عاشقشم خنثی هستم اما مشکل اینه که شهرشون ۲ونیم ساعت از ما دوره و شهر ما هم نمیاد برا زندگی....

شما اگه جای من بودین قبول میکردین همچین خاستگاری رو با توجه به شرایطتون؟؟

توروخدا فکر کنین من خواهرتونم..هیشکی ندارم باهاش دردل کنم و مشورت بخوام🤕

من در اوج یی خواستگاریم آره قبول میکردم 😅

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرت چیکار میکنه؟

واقعیتش نه

ینی اگر شرایط شمارو داشتم مامانمو ول نمیکردم

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

اره

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
اره تنها فکر و ذکرم‌ مامانمه..نامردیه بخوام ولش کنم. نمیدونم چکار کنم

خیلی نامردیه

اون بخاطر تو ازدواج نکرد

ولی اگ پسر خوبیه میتونی منطقی در این مورد صحبت کنی باهاش

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

به نظرم بهتره با کسی ازدواج کنی که از شهر خودت باشه ، اینجوری مادرتم تنها نمیمونه

بعد اینکه میگی حس خنثی داری ، تا وقتی به کسی حس پیدا نکردی ازدواج نکن

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

خواستگار با موقعیت خوب.. مامانت تنها.. دوساعت راه... خیلی سخته تصمیم... مگه ازدواج کنی. مامانتم بیاد شهر تو خونه بگیره

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑