گوجه سبز از کیلویی 30تومن هست تا 250تومن. بستگی داره ریز بخوری یادرشت بنظرم نوبرونه باید ریز خورد
فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شوهر بی عقل دیگه..رفته مغازه گفته اقا یک کیلو بده فکر کرده قیمتش ارزونهو..یهو یارو گفته 300 تومن اینم توی رودربایسی پولو داده اومده.وقتی اومد دیدم موهای سرش سیخ شده.
شوهر بی عقل دیگه..رفته مغازه گفته اقا یک کیلو بده فکر کرده قیمتش ارزونهو..یهو یارو گفته 300 تومن این ...
فدا سرت نوش جان
فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اره واقعا بارداری و مجبوری...بدبختی هرچه نوبرونه اس من همونو میخوام...لاکچریه بچه امون...دوتا نون ب ...
الان کسابی که هم حامله نیستن دلشون نوبرونه میخواد چه برسه ماها😂😂😂منم سر بچه اولم همینجور بودم ولی حالت تهوع های بدی داشتم تا ۴ ماه از زندگی سیر بودم...طبیعیه. الان خیلی دلم چیزی نمیخواد فقط دیشب دلم اب طالبی با یخ که توش خورد میشه میخواست😂
الان کسابی که هم حامله نیستن دلشون نوبرونه میخواد چه برسه ماها😂😂😂منم سر بچه اولم همینجور بودم ولی ...
وای منم اوایل همینجوری بودم یه چیز یخی میخواستم.مثل یخ دربهشت اخته. ولی الان این چیزا پیدا نمیشه/من که کلا غذا خوردن برام شده عذاب...یعنی از ترس تهوع هیچی نمیخورم.یه چندتا میوه رو اونم به زور میتونم بخورم.گاهی وقتا هم صبحونه نون و پنیر..تعجب میکنم چطور زنده ام.