2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تورارو  کنسل کردن

واقعا 

من کیش هستم دیروز فقط از اصفهان هفت پرواز اومد 

کنسل نیست 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
عزیزم میشه بگی با چه توری هستی و چقد هزینه داشت

نه من خونه دارم 

ولی برو دیوار اونجا تور داره 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
یه سری مشاغلو تعطیل کردن بخاطر کرونا. از اصفهان رفتین کیش؟

نه من کیش هم زندگی میکنم 

نه من خونه دارم  ولی برو دیوار اونجا تور داره

سلام شالی جون 

شما کیش زندگی میکنید?

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
سلام شالی جون  شما کیش زندگی میکنید?

سلام عزیزم 

اونجا هم تا سال قبل بودم. ولی دیگه کلا رفتم 

ولی اگه سوال داری میتونم کمک کنم 

سلام عزیزم  اونجا هم تا سال قبل بودم. ولی دیگه کلا رفتم  ولی اگه سوال داری میتونم کمک کن ...

مرسی عزیزم لطف میکنی

مرکز تجاری با قیمت مناسب میشه معرفی کنی و 

اینکه پارک اوشن چطوره واسه بچه ها 

و ساحل تفریحی خوب ممنون میشم

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
مرسی عزیزم لطف میکنی مرکز تجاری با قیمت مناسب میشه معرفی کنی و  اینکه پارک اوشن چطوره واسه بچ ...

پارک اوشن خوبه. 

ساحل سیمرغ خوبه ساحل مرجان ساحل تفریحی. کلا خوب هستن

مرکز تجاری و مروارید هم خوبه.