2777
2789
عنوان

اقایون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 108 پست
اصلا باورم نمیشد همچین دیدگاهی نسبت به جنس مخالفتون داشته باشید

ماهم باورمون نمیشد اقایون برا دل خودشون فاز روشنفکری بردارن بعد همین موضوع برا خواهر خودشون پیش بیاد جفت پاهای خواهرو قلم میکنن که چرا رفتی خونه پسره وبی ابرو شدی.تا بوده که همین بوده اما گویا جدیدا فاز اقایون عوض شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا فکر میکنید حتما یارو تنها با رکابی و شلوارک منتظره؟ شاید با مادری ابجی کسی خونس از ترس اینکه بیر ...

خوب دست همون مادر وخواهرو میگیره میاد خواستگاری اگه لایق بود شرایط داشت یه نشون میکنه با خیال راحت باهم در ارتباط هستن 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
ماهم باورمون نمیشد اقایون برا دل خودشون فاز روشنفکری بردارن بعد همین موضوع برا خواهر خودشون پیش بیاد ...

هزاران لایک 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
روابط جنسی ن  اگه طرف خواس بیاد خواستگاری یا اومد ی بار قبل نامزدی  ک بعد اگه بهم خورد ب ...

رابطه جنسی قبل ازدواج چه یبار چه ده بار فرقی نداره

والا تاجایی که مادیدیم اقایون ب همچین دختری اعتماد نمیکنن برا ازدواج،پیشنهادشونم دو صورت داره،یکی هوس یکی امتحان کردن دختر

منم همینطوری گول خوردم رفتم اخرشم....هیچ

متاسفم عزیزم 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
رابطه جنسی قبل ازدواج چه یبار چه ده بار فرقی نداره والا تاجایی که مادیدیم اقایون ب همچین دختری اعتم ...

من ک ازدواج کردم الانم باردارم 

زندگی بالا و پایین داره ولی شوهرم بهم نارو نزد حالا شایدم من شانس اوردم

اینو واقعا راست گفتی ما مردها یکم حساسیم . مثلا زن شکم داشته باشه و چیزای دیگه . ولی ازین طرف قبل عق ...

شما مردا زیادی فک میکنید حالیتونه مشکل اینجاست کسی که انتخاب ودیدش از زن ایندش با توصیف کردن هندونه یکی میکنه دیگه چی حالیشه خدایش

اصلا باورم نمیشد همچین دیدگاهی نسبت به جنس مخالفتون داشته باشید

به هرحال کار از محکم کاری عیب نمیکنه 

شما مردا زیادی فک میکنید حالیتونه مشکل اینجاست کسی که انتخاب ودیدش از زن ایندش با توصیف کردن هندونه ...

من با هندونه مقایسه نکردم فقط مثال زدم . مثل اینکه مثال بزنم برای وجود خدا بگم ما هوا رو نمیبینیم اما میدونیم اکسیژن هست پس خدا هم هست و درکش میکنیم ، اینجا من خدا رو با اکسیژن مقایسه نکردم فقط مثال زدم اون قضیه هم همینجوره

من با هندونه مقایسه نکردم فقط مثال زدم . مثل اینکه مثال بزنم برای وجود خدا بگم ما هوا رو نمیبینیم ام ...

این کجا اون کجا

بعدش خوب میشه گفت شما مردام حتما شبیه نارگیل سربسته میمونید معلوم نیست ادعای که میکنید درسته یا فقط ظاهرتون تمیزه داخلتون پخته خراب........