2777
2789
عنوان

اقایون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 108 پست
من آقا هستم و میگم برو تا خودت نخوای زمین و زمان هم نمیتونن

اگه زورش کرد چی؟ اونموقعه شما جوابگو هستید؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
ی نطر حلاله  ب نظرم مهمه روابط جنسی چک بشه ک بهم میایین یا بدنتون ب هم میخوره و واسه هم جذابه ...

عزیزم با ای طرز فکر شما باید همه دستمالی بشن چ دختر چ پسر اونم تازه اگه ببینن بهم میاد بدنشون ازدواج صورت بگیره اگه نه خداحافظ....چ رمانتیک ولطیف نظر دادی

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زورش کرد چی؟ اونموقعه شما جوابگو هستید؟

چرا فکر میکنید حتما یارو تنها با رکابی و شلوارک منتظره؟ شاید با مادری ابجی کسی خونس از ترس اینکه بیرون فامیلی کسی نبینه گفته به هر حال فامیل خونه فامیل میره ولی دوتاجوون برن پارک و غیره خیته

من آقا هستم و میگم برو تا خودت نخوای زمین و زمان هم نمیتونن

اتفاقا مرد زور نمیکنه با زبان چرب خامش میکنه ناسلامتی ۳۵ سال سنشه بچه نیست که.....اخر سرم دختره چون فامیله هیچوقت اعتراضی نمیتونه بکنه 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
بله باید ببینه برو مشاور سکسیولوژیست  بهت توضیح بده ک چقدر طلاق سر اینکه دو طرف یهو بدن همو می ...

اینو واقعا راست گفتی ما مردها یکم حساسیم . مثلا زن شکم داشته باشه و چیزای دیگه . ولی ازین طرف قبل عقد هم نمیشه بدن زن رو دید حرامه . میشه هندوانه سربسته شانس به کی رو کنه

اینو واقعا راست گفتی ما مردها یکم حساسیم . مثلا زن شکم داشته باشه و چیزای دیگه . ولی ازین طرف قبل عق ...

تو همون دوره اشنایی همچی مشخصه رنگ پوست،چاقی لاغری،اینکه مردی بخاطر فرم اعضای بدن خانم بعدا پشیمون شده باید ب صحت عقلش کم کرد

مث این میمونه خانم بعدا بگه شوهرم اندامش* ب دلم نمیشینه

چرا فکر میکنید حتما یارو تنها با رکابی و شلوارک منتظره؟ شاید با مادری ابجی کسی خونس از ترس اینکه بیر ...

وقتی یارو خودش خونه تنها بود موضوع خیلی فرق میکنه. بعدشم طرف مقابل نمیاد که دختر فامیل رو بیاره خونه بگه مامان این دوست دخترمه😐حتما کسی خونه نیست که پیشنهاد داده وگرنه میتونست توی این یکسال چونکه فامیلن هرموقع دلش میخواست دعوتش کنه خونه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
چه رابطه ها و بدبینی هایی هم سر همین روابط جنسی قبل ازدواج هس!

روابط جنسی ن 

اگه طرف خواس بیاد خواستگاری یا اومد ی بار قبل نامزدی 

ک بعد اگه بهم خورد بتونه دختر سرشو بلند کنه 

ن ی صد سالی تو رابطه باشن