2789
عنوان

بارداری

78 بازدید | 9 پست

سلام وقت بخیر

تا چه سنی یک خانم.میتونه باردار شه ک برای خودش و جنین ضرر نداشته باشه؟؟

بهترین سن کی هست؟

من ۲۶سالمه ولی شرایط اقتصادی و کرونا طوریه ک این اجازه رو نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا 35 سالگی تازه بعدش هم با غربالگری میشه از سلاپت جنین مطمین بود

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

اگر بخوای منتظر فراهم شدن کامل شرایط بمونی واقعا هیچوقت اون زمان نمیاد، آمادگی روحی از همه چیز مهمتره بنظرم، من خودم توی همین کرونا باردار شدم و زایمان کردم و الان دخترم دوماهشه، بهترین مزیتش هم این بود که دوران بارداری هیچکس منو نمیدید و سوالات الکی نمیپرسیدن و نظر نمیدادن، من که خیلی راضی بودم، اگر میخواستم صبر کنم واکسن کرونا بیاد معلوم نبود کی بشه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

سازمان بهداشت میگه ۱٨ الی ۳۵ سالگی 

ولی ایدە ال ۲۴ تا ۲۹ سالگی

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
اگر بخوای منتظر فراهم شدن کامل شرایط بمونی واقعا هیچوقت اون زمان نمیاد، آمادگی روحی از همه چیز مهمتر ...

درسته مبارکتون.باشه

من تا حدی راضی هم بشم.همسرم.مخالفه گویا این شرایط اقتصادی برای مردا خیلی سخته

من همه ازمایشات و.دندون پزشکی و.سونو.رو.میرم.ولی همسرم..نرفته

مهم ترین مساله همسرتون هس چون تو مشکلات ناباروری معمولا از مردا غافل میشن و بعد از هزینه های زیاد و هدر رفتن وقت تازه مردا رو مورد ازمایش قرار میدن و درمانشون هم خیلی سخت و زمانبره . پس حتما همسرتون یه ازمایش اسپرم و سونو انجام بده