2777
2789
نه انشالله ک احتیاج پیدا نکنی من الان لاردارم خونوادم اومدن پیشم کاراما انجام میدن لچه کوچیکم دار ...

منم مسافرت رفتم بچه اولمه خیلیم بی تجربم مادرم میگه بیام ولی برادر امتحان داره میگم فعلا بمون پیشش من غربالگری برم ببینم اون موقع چنده..کسی که سر کلاژ کنه استراحتی میشه؟؟؟منم از طبیعی وحشت دارم 

منم مسافرت رفتم بچه اولمه خیلیم بی تجربم مادرم میگه بیام ولی برادر امتحان داره میگم فعلا بمون پیشش م ...

الان تا میتونی استراحت کن

ولی بچه اولته بیشتر مواظب خودت باش

چون اتفاقی برات نیافته ک دیگه میشه دردسر برات

الان باید اولویتت بارداری و زایمانت باشه

کارخونه همیشه هس

برا زایمان از الان فکر خودتو مشغول نکن

تازه زایمان طبیعیم بخای بکنی روش اپیدورال هس 

کاملا بدون درد.هیچیییی حی نمیکنی.حتی وقتی بهت دست میزنن رو

پس الان فقط ب نی نی فکر کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مسافرت رفتم بچه اولمه خیلیم بی تجربم مادرم میگه بیام ولی برادر امتحان داره میگم فعلا بمون پیشش م ...

ببخشید اونجا میخاستم بگم با ترس از زایمان زود رس میخابم نه طبیعی

چون تهدید ب زایمان زود رسم .خیلییی میترسم

الان تا میتونی استراحت کن ولی بچه اولته بیشتر مواظب خودت باش چون اتفاقی برات نیافته ک دیگه میشه در ...

به دوتا دکتر مختلف نشون دادم هردو میگن ۳۲ خوبه ولی تو سایت با از هرکی میپرسم میگن کمه یکم استرسی هم هستم فعلا امیدم به اینه سونو بعدی بالا باشه