2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهش میکنم وظیفه است، قبلا مشاور جراح بودم 

من میتونم الان روزه بگیرم روز غذا میخورم باز فشارم میوفته سرگیجه میگیرم یکبار سرگیجه داشتم فشارم ۱۰روی ۶ بود 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
من میتونم الان روزه بگیرم روز غذا میخورم باز فشارم میوفته سرگیجه میگیرم یکبار سرگیجه داشتم فشارم ۱۰ر ...

نه توصیه نمیشه ،چیزی یا کاری که به بدن آسیب بزنه روزه درست نیست 

من میتونم الان روزه بگیرم روز غذا میخورم باز فشارم میوفته سرگیجه میگیرم یکبار سرگیجه داشتم فشارم ۱۰ر ...

یک دوره کامل تقویتی استفاده کنید و سعی کنید استرس نداشته باشید فقط امپول تقویتی استفاده کنید قرص و کپسول زیاد نخورید

احتمال زیاد کم خونی شدید یا مینور دارید 

موهام خیلی شدید میریزه ویتامین خریدم برای ریزش موهام دارم میخورم اما دوروزه سرگیجه گرفتم تا یه چیز شیرین نخورم سرگیجه ام برطرف نمیشه اصلا انگار دارم خواب میبینم ایم گیج گیج میشم دمای بدنم میره بالا

موهام خیلی شدید میریزه ویتامین خریدم برای ریزش موهام دارم میخورم اما دوروزه سرگیجه گرفتم تا یه چیز ش ...

همان امپول تقویتی استفاده کنید، سرت با چی میشوری و چه جوری میشوری

موهام خیلی شدید میریزه ویتامین خریدم برای ریزش موهام دارم میخورم اما دوروزه سرگیجه گرفتم تا یه چیز ش ...

مشکلات هورمونی تغذیه نا مناسب،کمبود ویتامین های بدن، کم خونی ،استرس ،ارث عوامل ریزش مو است 

مشکلات هورمونی تغذیه نا مناسب،کمبود ویتامین های بدن، کم خونی ،استرس ،ارث عوامل ریزش مو است 

کم خونی تو خانواده مون هست داداشم و مامانم داشتن موند یه خرده این موج چهار کرونا کم شد برم ازمایش