2777
2789
آخه هی توهم بارداری میزنم، منتظرم همه چی رو به بارداری ربط بدم، میخوام سر خودم بکوبم تو دیوار، بقیه ...

میدونم چی میگی الان سه ساله اقدامم هر ماه توهم بارداری دارم اما خودت و اذیت میکنی 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم چی میگی الان سه ساله اقدامم هر ماه توهم بارداری دارم اما خودت و اذیت میکنی 

حالا بازم اینطور نیستم که اگه نشد افسرده بشم،ناراحت میشم اما میگم خدا خودت هروقت صلاح دیدی چون واقعا حس میکنم شرایط بارداری رو ندارم اما آرزوی مادر شدن دارم

حالا بازم اینطور نیستم که اگه نشد افسرده بشم،ناراحت میشم اما میگم خدا خودت هروقت صلاح دیدی چون واقعا ...

الان باز من عقب انداختم روزه سوم تاخیر بی بی زدم منفی 😭نه پری میاد نه تکلیفم مشخص میشه 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
الان باز من عقب انداختم روزه سوم تاخیر بی بی زدم منفی 😭نه پری میاد نه تکلیفم مشخص میشه 

عزیزدلم غصه نخور بسپار دست خدا بگو خودت هروقت صلاح میدونی بده منم در کنارش تلاشم میکنم اما با غصه خوردن چیزی حل نمیشه، خود استرس هم پریود رو عقب جلو میکنه، کیست که نداری فداتشم؟ 

عزیزدلم غصه نخور بسپار دست خدا بگو خودت هروقت صلاح میدونی بده منم در کنارش تلاشم میکنم اما با غصه خو ...

سپردم ب خودش اما خوب ادم نمیشهفکر نکنه  امیدورام

تو  زود حامله شی 

سپردم ب خودش اما خوب ادم نمیشهفکر نکنه  امیدورام تو  زود حامله شی

فداتشم عزیزم ممنون، انشاا... خدا بهتون یه نی نی سالم و خوشگل بده عزیزدلم و به حاجت دلت برسی 

[QUOTE=184410255]الان باز من عقب انداختم روزه سوم تاخیر بی بی زدم منفی 😭نه پری میاد نه تکلیفم مشخص میشه [/QUOTE

دقیقا مثل من الان سه روزه بی بی چک زدم همه منفی، امروز بی بی چک جدید گرفتم یه هاله انداخته، اما نمی دونم میشه بهش اعتماد کرد یا نه ☹️

ایشاله می زنی مثبت می بینی عزیزم

[QUOTE=184410255]الان باز من عقب انداختم روزه سوم تاخیر بی بی زدم منفی 😭نه پری میاد نه تکلیفم مشخص ...

مرسی عزیزم عکس بی بی ات رو میفرستی.؟ بعد هاله رو کی دیدی قبل ده دقیقه یا بعدش

2790
2778
2791
2779
2792