2777
2789

همش دیگ

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

قیمت و کیفیت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اول مدل بعد قیمتو میپرسم بعد ب کیفیت نگاه میکنم ببینم ب قیمتش می ارزه یا نه😁

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
2804

همش

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   

همش باهم + تخفیف😬

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
2805

اینترنتی منظورت؟ 

من دوست دارم قیمت مشخص باشه نه مجبور باشم هی بپرسم که آخرش روم نمیشه 

مرجوع بشه کرد خیلی خوب ولی برام زیاد مهم نیست 

کیفیت از قیمت برام بهتره نه دیگه قیمت نجومی 

و در آخر برام مهم اون پیج معتبر باشه و راستش از پیج هایی خرید می کنم که خرید حضوری دارند و مشخص 

اینترنتی منظورت؟  من دوست دارم قیمت مشخص باشه نه مجبور باشم هی بپرسم که آخرش روم نمیشه  ...

بله اینترنتی.اگه کلا انلاین باشه و حضوری نداشته باشه ولی پرداخت درب منزل داشته باشه چی خرید میکنی یا نه؟ با قیمت متوسط و کیفیت قابل قبول

بله اینترنتی.اگه کلا انلاین باشه و حضوری نداشته باشه ولی پرداخت درب منزل داشته باشه چی خرید میکنی یا ...

اره اگر خرید حضوری نباشه ولی پرداخت درب منزل داشته باشه باز اطمینان می کنم ( من تا الان نشده خارج از این دو مورد راستش خرید کنم به خصوص الان که کلاهبرداری زیاده)

عکسا هم خیلی به نظرم مهم پیجایی که خودشون عکس برداری می کنند به نظرم تو جلب اعتماد بهتره تا استفاده از عکسای اینترنتی 

2801