2777
2789
عنوان

تودوراهیه محضم

420 بازدید | 44 پست

خانم های باتجربه لطفاراهنماییم کنید،

شوهرم ی ادم فوق سردتوعشق و محبت کردن تکونی بخودش نمیده منم خیلی دختراحساساتی هستم بخاطرزندگیم بهش محبت میکنم اونم یکم بهتر میشه وخیالش راحت ک زندگی عالیه ومن غرنمیزنم ولی وسطادلسردمیشم منم دلم محبت میخوادوعشق میخوادگناه من چیه ک شوهرم اینجوری باشه 

ازطرفی تو کتاب زنان زیرک نوشته بودزیاددردسترس شوهرتون نباشیدبعضی وقتافاصله بگیرید من این کارو کردم شوهرم بیشترازم فاصله گرفت وزندگیمون سردترشدپس من چیکارکنم

محبت بکنم یا نکنم 

فاصله بگیرم یادنگیرم....

خواهش میکنم کمکم کنید

خدایا!من یاغی نیستم✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من مثل شما بودم. اشکال نداره بزار فاصله بگیره اولش فاصله می گیره بعد میاد سمتت. می دونی دلیل فاصله گرفتنش چیه؟؟ ما خیلی محبت می کنیم از محبت زیادی خستش می کنیم حالا با رفتارمون با گله هامون وادارش می کنیم ک ب محبت ما جواب بده و ب روی خودش نیاره ک خسته شده از محبت زیادیمون. ولی وقتی ازش فاصله میگیریم تو دلش میگه اخههههههه خدارووووشکر دارم نفس می کشم تا یک مدتی از کم بودنتون خوشحاله ولی بعد کم کم حس می کنه نبودنتون و برای این ک باشی کنارش تلاش می کنه و محبت می کنه ولی حواست باشه ک بعد زیاده روی نکنی تو محبت بهش. بزار همون جوری براش جذاب باشی

جدی!چ دکتری؟

اول خودت تنهایی برو پیش یه مشاور اون مراحل بعدی رو بهت می گه. قرص رو روانپزشک میده اما مشاور معرفی می کنه. به شوهرتم نگو که ناراحت نشه مشاور بهت یاد میده چجوری بهش بگی. فقط حتما حتما یه مشاور خوب واقعا خیلی هاشون بدرد نخورن

چرا اینجوریه؟؟؟؟بهت حق میدم

نمیدونم قهرکه میکنیم زودی جبهه میگیره وقیافه میگیره یکی مهمون میاداخم میکنه ومیره توقیافه بامن سرسنگین میشه انگارمهمون کول این سوارشده

خدایا!من یاغی نیستم✋
بنظرم اخلاق همسر دوران نامزدی باید شناخت نه بعد ازدواج تا وقتی حسابی ریز درشت طرفو درنیاوردین نرید ...

میدونی شوهرم دوران نامزدی خیلی خوب بودخیلی تحت تاثیرفرهنگ بسته ومحدودخانوادشه اصلاپیش اونابامن حرف نمیزنه 

خدایا!من یاغی نیستم✋