2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ ساله باهاشم

منم همین حدود باهاش بودم امشب جلو مامانم کلی گریه کردم کاش حداقل کنترل احساساتم دست خودم بود نمیفهمم چرا برای اون ادم گریه میکنم !من چمه؟

جوابش اینه   دوستش دارم متاسفانه

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 

اینایی ک هنو دوس پسرو بد و بی ارزش میدونن تموم نمیشن؟ بابا هر رابطه ای ارزشمنده اگه دوست داشتن دو طرفس باید واسه ترمیم کردن رابطه و حل شدن مشکلاش تلاش کرد نه زرتی بگی کات کن حالا همه پسرام ک دیگ بد و لجن نیسن هرکی تاپیک دوس پسر میزنه هی همه اه و پیف میکنن :/

اینایی ک هنو دوس پسرو بد و بی ارزش میدونن تموم نمیشن؟ بابا هر رابطه ای ارزشمنده اگه دوست داشتن دو طر ...

آره واقعا .... رابطه احساسیه الکی نیست که این نشد یکی دیگه... 

۳ ساله باهاشم

عزیزم اول بگم ماها اینجا تو رابطتت نبودیم و اون پسرم نمیشناسیم اما خودت بشین فک کن و باهاشم خیلی اروم و منطقی حرف بزن ک مشکلی پیش اومده یا ن اگ احساس خوبت برنگشت و دیدی داری اذیت میشی و طرفم اهمیت نمیده اونوقت ب تموم شدن رابطتت فک کن

اینایی ک هنو دوس پسرو بد و بی ارزش میدونن تموم نمیشن؟ بابا هر رابطه ای ارزشمنده اگه دوست داشتن دو طر ...

ارههه اینایی ک میگن راحت کات کن بره نمیدونم بدرک و تین حرفا

واقعا صحبت یه عمره خاطره ها مغز ادمو ب فنا میده

شاید اینایی ک میگن فک میکنن طرف تفننی دوس پسر داشته اونم چن ماهه

ولی واقعا یه عده مث منه بدبخت پقصد ازدواج داشتیم

منم همین حدود باهاش بودم امشب جلو مامانم کلی گریه کردم کاش حداقل کنترل احساساتم دست خودم بود نمیفهمم ...

منم خیلیی دوسش دارم ولی رابطه طولانی میشه همینه دیگه

عزیزم اول بگم ماها اینجا تو رابطتت نبودیم و اون پسرم نمیشناسیم اما خودت بشین فک کن و باهاشم خیلی ارو ...

باشه عزیزم .. خودش که همش میگه دووست دارم حالا خودم باید تصمیم بگیرم .. وابستم نمیتونم جدا شم