2777
2789
عنوان

ضدافتاب مخصوص پوست خیلی خشک

214 بازدید | 11 پست

چی سراغ دارین والا پوستم خیلی خشکه از دکترژیلا راضیم بااینکه نوشته فاقد چربی ولی خوبه پوستمو نرم میکنه

حالا میخوام بهترشو بگیرم یعنی خارجی باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول استادرم در درجه دوم  تالگو حرف ندارن هردوشون👍🏻

والا نشنیدم اسماشونو مخصوص پوست خشکن

الان تاپیکای قبلو میخوندم لانسون بیودرما درموبای سان سیف همه میگفتن خوبه ولی چند نفر میومدن تکذیب میکردن ادم میمونه کدومو بخره

اگرم تو ضدافتای ایرانی  و قیمت مناسب دنبال چیز خوب میگردی ضدافتابای لافارر خیلی عالیه من رنگیشو ...

میگن ایرانیا خوب نیس خارجی باشه بهتره خودمم همین دکترژیلا رو چندساله میزنم

والا نشنیدم اسماشونو مخصوص پوست خشکن الان تاپیکای قبلو میخوندم لانسون بیودرما درموبای سان سیف همه م ...

من خودم خیلی ضدافتاب استفاده کردم همین برنداییم که گفتی هم لانسون هم سان سیف هم درموبای رو استفاده کردم این دوتایی که بهت گفتم قیمتاش با اینا فرق داره بالاتره ولی عالیه مخصوصا استادرم تالگو هم همینطور فکر میکنم قیمتاش نزدیکه 1 تومن باشه

ضدافتاب استادرم که فوق تخصصی طراحی شده و شرکتشون فقط یه ضدافتاب میزنه که خودس بر اساس پوست طرف به طور خوردکار عمل میکنه

میگن ایرانیا خوب نیس خارجی باشه بهتره خودمم همین دکترژیلا رو چندساله میزنم

منم همین فکرو میکردم البته فکر که نبود چون واقعا استفاده کردم و افتضاح بودن تا اینکه دیدم ضدافتاب استادرم به خاطر تحریم پیدا نمیشه مشاور پوستم گفت لافارر بگیر اولش خیلی ترسیدم چون ایرانی بود اما از اونجایی که هرچی بهم معرفی میکرد خوب در میمود اینم ورفتم و واقعا راضی بودم نسبت به ایرانی بودنش فدق العاده با کیفیته 

من خودم خیلی ضدافتاب استفاده کردم همین برنداییم که گفتی هم لانسون هم سان سیف هم درموبای رو استفاده ک ...

ممنونم عزیزم ولی واقعا یه تومن خیلی زیاده برام درحدهمون ۳۰۰ تومن میخوان ازبین اون یکیا کدوم سبکتره ونمیماسه

ممنونم عزیزم ولی واقعا یه تومن خیلی زیاده برام درحدهمون ۳۰۰ تومن میخوان ازبین اون یکیا کدوم سبکتره و ...

لافارر به نظرم خیلی خوبه اصلا به محصول ایرانی نمیخوره قیمتشم 160 فکر میکنم خودم دارم استفاده میکنم رنگیشو 

بایودرما فتودرم مکس من استفاده کردم راضی بودم اما بی رنگش کرم خوبی بود ولی رنگیشو نگرفتم

اگر خواستی لافارر بگیری شوینده مخصوص پوسته خوت همین برندشم بگیر چون تقریبا محصولاتش مرتبط به هم هست شوینده اش هم من دارم خیلی خوبه