2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر علمی ثابت شدس؟؟یه چندتا دلیل علمیشو میگی عزیزم؟

خب این و میدونیم ک هیچ چیز تو نابود نمیشه فقط از جسمی ب جسم دیگ منتقل میشه و خب روح انسان هم شامل این حرف میشه

و خیلی تحقیق ها و شواهد بوده از زندگی موازی و بعدی و قبلی 

یا من ی مطلب خوندم ک  بچه ایی ۳ ساله همش از اسباب بازیا و خاطراتی حرف میزد ک مال خودش نبود و بعد پدرمادر و اون بچه فهمیدن اینا خاطرات بچه شون بوده ک تو ی تصادف مرده 

کلی مطلب هست ک زندگی بعدی و قبلی رو اثبات میکنه

لایک نکنید لطفا😐😐😐😐😐😐😐😐😐🖤با تشکر
وقتی مردیم مریم قبرو بعدم برزخ و بعد قیامتم ک جایگاهمون یا جهنم با بهشت

خب هنوز ب این باور نرسیدم ک بعد مرگ دقیقا کجا میریم 

شاید بهشت و جهنم شایدم زندگی بعدی 

یعنی چه

یعنی اینکه روح تو چندسال پیش تو ی دورع ایی زندگی کردع 

و ممکنه روحت در اینده تو ی دوره دیگ زندگی کنع و خودت اصلا ندونی 

نمیدونم ب نظرم بعد از مرگمون تمام حقایق رو متوجه میشیم 

و هرکسی براساس اعتقاد قلبیش جایگاهی بهش تعلق میگیره و اینکه ما الان خوابیم و زندگیه اصلیمون بعد از مرگمون هست ولی ب بهشت و جهنم اعتقادی ندارم 

یعنی اینکه روح تو چندسال پیش تو ی دورع ایی زندگی کردع  و ممکنه روحت در اینده تو ی دوره دیگ زند ...

باور نمیکنم

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود
اینجا که جخنم بود خدا کنه بعدیش خوب باشه🙄

😑موافقم ولی منکه شانس ندارم تو زندگی بعدیمم همینم ک هستم😂

[QUOTE=184397425]خب هنوز ب این باور نرسیدم ک بعد مرگ دقیقا کجا میریم  شاید بهشت و جهنم شایدم زندگی بعدی [/QUOTE

از قرن‌ها پیش در هندوستان نظریه‌ای به نام "تناسخ" طرح شد که از برگشت ارواح و بازگشت مکررشان به دنیا سخن می‌گفت. این نظریه با گذشت زمان، رفته رفته توجه عده زیادی از مردم جهان را به خود جلب کرد و حتی کسانی به عنوان یک عقیدۀ مذهبی به آن دل بستند. در خلال این مدت متمادی دانشمندان بزرگ این مطلب را مورد بحث و انتقاد قرار دادند و چندین دلیل بر بطلان آن اقامه نمودند.

اسلام، بازگشت ارواح به دنیا در قالب یک شخص دیگر یا یک موجود جاندار برای انجام کارهای خوب و به دست آوردن شرایط همزیستی با ارواح را قبول نداشته و صریحا آن‌را رد می‌کند. قرآن در این‌باره می‌فرماید: "چون یکیشان را مرگ فرا رسد گوید: پروردگارا، فرمان ده مرا به دنیا باز گردانند، شاید کارهای نیکی را که در گذشته ترک کرده بودم،(در حیات آینده) انجام دهم،(پاسخ داده می‌شود): هرگز، این سخنی است (بی‌اساس) که گوینده خود می‌گوید (و به آن ترتیب اثر داده نمی‌شود) و از پی (مرگ) اینان عالم برزخ است تا روزی که قیامت فرا رسد و از قبرها بر انگیخته شوند".

امام رضا(ع) می‌فرماید: "کسی که تناسخ را بپذیرد و به آن عقیده داشته باشد، به خدای تعالی کفر ورزیده و بهشت و دوزخ را غیر واقعی تلقی کرده است.