2777
2789
عنوان

وای کمک شپش 😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 39 پست
عزیزم قطره ی کیمیا بخر ینی اب رو اتیشه سریع میبره 

واقعا؟ امیدوارمممم😭

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چیشد اسی چکار کردی منم شپش گرفتم از خودم بدم میاد 

اووووو تموم شد خیلی وقته

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
از من گم میشه باز ی هفته بعد پرمیشه

هربار بشین چند ساعت وقت بزار از سرت بگو یکی جمع کنه

کلا گم شده ازسرم میگن توسرت چیزی نیس ولی میخاره اخه چرا

سلام منم دخترم شپش گرفت منم همراهش گرفتم موهام بلنده محلول لیندان رو زدم خارشش کم شد باز شروع شده الان شوهرم هرچی میگرده میگه دیگه تخم تو سرت نی ولی تو نت سرچ کردم میگن تا دوهفته خارش سر طبیعیه چونواز این دارو استفادا کردی د شاید حساسیت به نیش شپش داشتی تا دوهفته بعد میره ولی من شنبه دوباره میخوا محلول رو تکرار کنم برا کل تانوادمون دخترم ک وقتی توونت سرچ کردم ک چیه زد شپش نشیتم موهاشو اول اتو کردم بعد همه موهاشو با روغن باوم تلخ ماساژ دادم و چند دسته کردم و دونه ب دونه موهاشو تخم شپش و در اوردم شبشم محلول زدم کلا دیگه سرش خارش نداره ۲ سالشه دخترم ولی باز هر روز سرشو چک میکنم روزی ۳ تا ۵ دونه تخم در میارم از سرش تا دو هفته باید تکرار کنی بگددی منم شوهرم روزی دو بار سرمو نگاه میکنه ک دراره ولیدهمه مردم تا الان هرچی رو سرم بود ولی باز میخاره هر روز موهاتو اتو بکش و با شونه دونه ریز از دل و جون شونه کن من ک خودم چنان شونا میکنم تا موهام کنده شه شده بلایی این شپش افتاده تو این مملکت ادم کرونا بگیرش خیلی راحت تره تا شپش