2777
2789
عنوان

وای کمک شپش 😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 39 پست
محلول نو لایس داروخانه داره ۶۰تومنه یبار میزنی شونه هم نمیخواد پودر میشه

وای واقعا؟

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
با تاید بشور چند بار .سرکه هم خوبه

وای ترسناکه که

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟ اسپند چجوری بزنم دودش رو بزنم؟

نه بابا دود چیه 

تو گوگل سرچ کن درمان شپش با اسپند 

میاره برات 

محض احتیاط بعد از اینکه انجام دادی با اتو مو ، موهاتو خشک کن و صاف کن 

زندگيتو جوری بساز كه داستانش ارزش گفتنو داشته باشه :) ⚒🤍
کل موهاتو اکسیدان بزن حتی کف سرت رو نیم ساعت بمونه بعد برو حموم بشور نرم کننده بزن شونع کن 

مرسی عزیزم 

نه بابا دود چیه  تو گوگل سرچ کن درمان شپش با اسپند  میاره برات  محض احتیاط بعد از ...

اها اها باشه مرسی عزیزم🤍

سلام  ی محلول من گرفتم با روغن بادام توی تاپیک های شپش به بقیه هم گفتم خیلی خوب بود ۲۵ قطره ا ...

وای مرسی عزیزم 🤍عکس هم دیدم بازم مرسی

اره منو پسرم گرفته بودیم یبار زدیم فقط،دیگه ندیدم،،فقط اینکه رو بالشتی ها و روسری ها کلا هرچی با موه ...

وای اینقدر میترسم😭😭خوب شد زود فهمیدم

فقط اسپری حشره کش کامن

کاربر ۹۸ (تعلیق شدم😑) ببخشید که نمیتونم زیاد جواب پستایی که ریپلای شده ی پست و تاپیکام هست رو بدم اخه زیاد وقت ندارم🙏🏻💚برای رسیدن به آرزوی قلبیم برام دعا کنین لطفا از ته دل🌱تعریف مهربونی و گیرایی دعای نی نی سایتیارو زیاد شنیدم🌱
وای واقعا؟

ما سالها درگیرش بودیم راهی نموند امتحان نکنیم تنها چارشه

کاربر ۹۸ (تعلیق شدم😑) ببخشید که نمیتونم زیاد جواب پستایی که ریپلای شده ی پست و تاپیکام هست رو بدم اخه زیاد وقت ندارم🙏🏻💚برای رسیدن به آرزوی قلبیم برام دعا کنین لطفا از ته دل🌱تعریف مهربونی و گیرایی دعای نی نی سایتیارو زیاد شنیدم🌱
ما سالها درگیرش بودیم راهی نموند امتحان نکنیم تنها چارشه

خدا میترسم 😭