2777
2789

با نامزدم بعد چند وقت رفتیم بیرون مثلا ازش عکس گرفتم گفت خیلی تو عکس گرفتن عقبی و اینا قبلا هم بهم گفته بود منم گفتم همینه دیگه با عکاس ک بیرون نیمدی اینم بدش اومد گفت بد باهام حرف زدی و دیگه تا آخرش باد کرده بود و دستشو کرده بود تو جیبش جلو جلو می‌رفت بهش گفتم بیا عکس بگیریم گفت نه نمی‌گیریم دیگه تموم شد و بعدش من گفتم پس بیا بریم حالا ک انقد بادی سریع رفت و گفت بیا بریم هرچی گفتم وایسا بحرفیم نموند تند تند می‌رفت منم داد زدم گفتم با این سنت خجالت نمی‌کشی همش ناز می‌کنی یه دختر باید نازتو بکشه هی گفت ساکت شو زشته بیا بریم گفتم وایسا حرف بزنیم هی می‌رفت منم گفتم برو دیگه بقران این رابطه تموم شد گفت اوکی تموم شد برو ب سلامت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج  مولاناصاحب الزمان(عج)❤️

ولش کن بابا ناز نازیه کوچولو

باید یه عمر قهراشو تموم کنی

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

😐😐😐نامزدتو بزار در کوزه آبشو بخور

مرد انقد لوس؟😐

خودتو ناراحت نکن پیگیر باشی بیشتر ناز میکنه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم