2777
2789
عنوان

از بین رشته های پیراپزشکی

267 بازدید | 28 پست

کدوم بهتره و پرستیژ بالاتری داره ؟

بر روی بوم زندگی، هر چیز می خواهی بکش                  زیبا و زشتش پای توست، تقـدیر را باور نکن            تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی                       از نو دوباره رســم کن، تصویررا باور نکن                   خالق تو را شاد آفرید، آزاد آزاد آفرید                         پرواز کـن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم فیزیو

اگر رتبه‌ت مناسبش نبود  کاردرمانی بخونی  بری شهرستانای اطرافت کلینیک بزنی  نوووونت تو روغنه

لعنت ب من ک بجای کار  رفتم گفتار

کاردرمان خیلی کمه  براهمین درآمدش بالاس

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
دندونپزشکی

دندون پزشکی هم پیرا پزشکی ؟!

بر روی بوم زندگی، هر چیز می خواهی بکش                  زیبا و زشتش پای توست، تقـدیر را باور نکن            تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی                       از نو دوباره رســم کن، تصویررا باور نکن                   خالق تو را شاد آفرید، آزاد آزاد آفرید                         پرواز کـن تا آرزو، زنجیر را باور نکن
دوندون پزشکی عالیه😍

خب اون ک پیرا نیس عزیزم

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
من هوشبری ام چشم همر‌و دراوردم😂

خیلی خوبه ؟ ازاد خوندی ؟ بازارکارش چطوره ؟

دندون پزشکی هم پیرا پزشکی ؟!

هر علوم پزشکی که پزشکی نباشه پیراپزشکیه

ولی اگه منظورت اینه که جز ۳ رشته اصلی تجربی نباشه،،، بنظرم فیزیوتراپی

البته من شخصا فیزیو رو جالبتر و باکلاس تر از دندون میدونم

اره آزادم ولی دانشگاهمون خیلی خوبه آزاد تهرانم

خیلی خوندی ؟ من می خوام از الان شروع کنم بخونم قبول میشم ازاد ؟